Rostislav Gattnar patří ke kometám Livesport Superligy. Foto: Lukáš Zetek - Florbal Vítkovice
8. 10. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Těžíme z kondice, má forma je práce celé lajny, říká vítkovická kometa Rostislav Gattnar

 



Šest zápasů a získaných osmnáct bodů. Vítkovice vedou tabulku Livesport Superligy, kterou čeká minimálně dvoutýdenní přestávka, stejně, jako všechny sporty. Zastaví se také fantastická šnůra devatnáctiletého Rostislava Gattnara, který za těchto šest duelů nasbíral patnáct kanadských bodů. V rozhovoru pro Florbal.cz řekl, že je za tím práce celé lajny.

Vítkovice vletěly do sezony jako uragán, za šest zápasů neztratily ani bod. „Myslím si, že jsme se všichni po půl roce bez zápasů moc těšili na superligové zápasy. Přes letní přípravu jsme dobře natrénovali a hlavně po fyzické a kondiční stránce jsme na tom velmi dobře,“ hledá důvody povedeného vstupu Rostislav Gattnar.

Omezenou verzi Czech Open Vítkovice vyhrály, ačkoliv podle Gattnara nebyly výkony optimální. „Czech Open uprostřed srpna byl pro nás stále i součást letní přípravy, ačkoliv jsme Czech Open samozřejmě chtěli vyhrát. V podstatě to pro nás byly první zápasy během léta a možná proto jsme ještě nebyli dost rozehraní,“ přemítá.

Do Livesport Superligy ale vlétl jako uragán, za šest zápasů stihnul patnáct bodů, z toho jedenáct branek. „Jsem moc rád že se mi zatím daří především gólově. Rozhodně ale za tím stojí práce celé naší lajny. Myslím si, že jsme si s kluky perfektně sedli a na hřišti to jde vidět,“ říká hráč, který si naposledy podmanil televizní duel s Tatranem.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*