Martin Kisugite se vrací do Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians
4. 12. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Druhým směrem: Martin Kisugite se vrací do Bohemians! Pomůže nám, věří Jedlička

 



Švýcarské florbalové soutěže jsou kvůli pandemii koronaviru minimálně do konce roku 2020 přerušeny, Martin Kisugite toho využívá a minimálně do Vánoc se stane posilou Bohemians. Podle trenéra Michala Jedličky je příchod odchovance Bohemians vítaným okysličením sestavy a tréninkového procesu.

Martin Kisugite je bohemáckým odchovancem, který je v současnosti členem Könizu na svém třetím zahraničním angažmá. Pandemie koronaviru ale všechny švýcarské soutěže zastavila, takže se nyní minimálně do Vánoc vrací do Prahy.

Trenér Michal Jedlička se na dobře známé jméno těší. „Od Martina si slibujeme okysličení tréninku. Má mezinárodní zkušenosti, hrál ve Švédsku a nyní působí ve Švýcarsku. V Könizu má vedle sebe velmi kvalitní hráče a jeho přínos je pro nás velkým plusem,“ uvedl na webu Bohemians.

Přednosti florbalisty, kterého vedl již od jeho prvních florbalových kroků dobře zná. „Martin vyniká ve hře s míčkem i bez míčku. Je to hráč do přesilové hry i do hry bez brankáře. Věřím, že nám pomůže v trénincích i utkáních,“ vítá novou posilu hlavní trenér Bohemians.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*