Dominik Emlar bude minimálně do konce roku působit v Liberci. Foto: FBC Liberec Dominik Emlar bude minimálně do konce roku působit v Liberci. Foto: FBC Liberec
27. 11. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Liberec získal na hostování z Varů Emlara

 



Do konce prosince bude moci trenér Liberce Zdeněk Skružný využít služeb Dominika Emlara, který přichází k Severočechům na hostování z Karlových Varů. Současně klub opouští Vojtěch Hrůza.

Dominik Emlar před letošní sezonou přestoupil ze Jaroměře do ambiciózního prvoligového týmu Hurrican Karlovy Vary. Před přerušením soutěže stihl za západočeský klub odehrát sedm zápasů, ve kterých zapsal osm branek a jednu asistenci. Velmi výrazně na sebe vytáhlý útočník upozornil v minulé sezoně, kdy v dresu zmiňované Jaroměře nasbíral 54 kanadských bodů. Tímto hostováním vedení FBC Liberec reaguje na nabitý program restartované Livesport Superligy.

Současně liberecký klub definitivně uvolňuje na přestup Vojtěcha Hrůzu. V následujících měsících bude oblékat barvy Karlových Varů, kde od začátku sezony působil na hostování. Hrůza přišel do Liberce po úspěšně zvládnutém postupu do superligy v roce 2017. V prvním roce se stal platným obráncem v první formaci. V následujících sezonách jeho kariéru zbrzdilo zranění. Za FBC Liberec odehrál celkem 35 utkání a zapsal devět kanadských bodů.


Autor: tisková zpráva klubu



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*