Matěj Havlas předvedl proti Vinohradům dobrý výkon. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal Matěj Havlas předvedl proti Vinohradům dobrý výkon. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal
7. 12. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran vyhrál na Vinohradech a je opět druhý! Čtyřmi asistencemi se blýskl Němeček

 



Tatran zvládl televizní dohrávku 14. kola Livesport Superligy a v Riegrových sadech porazil domácí Vinohrady 8:5. Střešovičtí nakročili k výhře už v první části, ve které se dostali do tříbrankového vedení. Čtyři nahrávky na gól v utkání zapsal Ondřej Němeček. Dvěma trefami v závěru stvrdil výhru hostů Filip Langer.

V páté minutě Tatran obdržel vynikající příležitost jít do vedení. Po Hartmanovi se totiž nechal vyloučit také Čuda a hráči Střešovic si zahráli přesilovku pět na tři. Po pár vteřinách ji zužitkoval Martin Šindelář. Pak se po krásné kombinaci trefil ještě Petr Brautferger a o chvíli později přidal třetí gól hostujícího celku Tomáš Navrátil.

Domácí se vrátili do hry poté, co se po samostatném úniku prosadil Michal Strachota. Střešovičtí ale nepustili soupeře blíže a v úvodu třetího dějství vedli už 6:2. Malinké zdramatizování přinesla až závěrečná snaha sokolů. Ti při hře bez brankáře vsítili tři branky a alespoň částečně zkorigovali skóre. Tatran vyhrál na Vinohradech 8:5.

„Jsme rádi za tři body a za vítězství. Vzhledem k předvedené hře ale úplně spokojení nejsme, protože jsme předvedli extrémně velkou nekvalitu na míčku. Nevím, jestli to bylo únavou, ale měli jsme hrozně moc ztrát. Koncovka, finální nahrávky, nepřipravenost ve střelbě nás stály klidnější zápas,“ řekl po zápase kouč vítězného celku Milan Fridrich.

Dohrávka 14. kola Livesport Superligy:

TJ Sokol Královské Vinohrady – Tatran Teka Střešovice 5:8 (1:3, 1:2, 3:3)
Branky: 20. Strachota, 23. Bína (Skřivánek), 55. Skřivánek (Z. Stuchlík), 58. Gregor (Strachota), 60. Skřivánek (Hartman) – 5. Šindelář (Pánek), 13. Brautferger (Němeček), 18. Navrátil (Novotný), 21. Meliš (Němeček), 36. Havlas (Brautferger), 45. Sládeček (Šindelář), 57. Langer (Němeček), 58. Langer (Němeček).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*