Hráči Hattricku Brno zaznamenali proti Pardubicím důležité vítězství. Foto: FBŠ Hummel Hattrick Brno, Český florbal Hráči Hattricku Brno zaznamenali proti Pardubicím důležité vítězství. Foto: FBŠ Hummel Hattrick Brno, Český florbal
15. 12. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Televizní dohrávka pro Hattrick Brno

 



Ze zisku tří bodů se v televizní dohrávce 11. kola Livesport Superligy radovali florbalisté brněnského Hattricku, kteří porazili Pardubice 6:4. Dvěma góly se na tom podílel Luděk Ondráček. Naopak hostům nestačil tříbodový příspěvek Ivo Teichmana. Východočeši přitom vedli brzo 2:0, ale v dalším průběhu zápasu o náskok přišli.

Hattrick tak po výhře poskočil v superligové tabulce na desáté místo a má aktuálně 11 bodů. Pardubice zůstávají se šesti body na 12. příčce. „Jsme hrozně šťastní, že jsme zvládli poslední dva zápasy a urvali jsme šest bodů, které jsou pro nás klíčové. Budeme mít fajn Vánoce,“ připomněl kouč Brna Marek Fiala i předchozí triumf na hřišti Otrokovic.

Televizní dohrávka 11. kola Livesport Superligy:

FBŠ Hattrick Brno – Sokoli Pardubice 6:4 (1:2, 3:0, 2:2)
Branky: 9. Ondráček (Fuchs), 23. Martin Nagy (Coufal), 27. Hemerka (Vlach), 29. Ši. Hronek (Coufal), 60. Ondráček (Brom), 60. Vlach (Kostka) – 5. Petržela (Teichman), 7. Petržela (Teichman), 56. Šmíd (Lehký), 60. Teichman (Formánek).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*