Michal Sládek zapsal na hřišti Otrokovic čtyři body. Foto: Hu-Fa Panthers Otrokovice Michal Sládek zapsal na hřišti Otrokovic čtyři body. Foto: Hu-Fa Panthers Otrokovice, Český florbal
4. 1. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Televizní dohrávka jasně v režii Ostravy. Sládek přispěl proti Otrokovicím hattrickem

 



Florbalisté Ostravy ovládli dohrávku 17. kola Livesport Superligy a porazili Otrokovice na jejich půdě vysoko 9:1. FBC tak zaznamenalo už čtvrtou výhru v řadě. Třemi góly a jednou asistencí se na triumfu podílel Michal Sládek.

Po úvodní brance ostravského útočníka ještě dokázali panteři srovnat, na další Sládkův zásah už ale odpověď nenašli. Lídr hostující ofenzivy zkompletoval hattrick už ve 30. minutě a Ostrava nakonec zvítězila 9:1. „Klíčem dneska byly dobrá obrana a rychlé přechody dopředu,“ ohlédl se za střetnutím 21letý útočník Sládek.

Pro Ostravu to byl první zápas v novém roce. „Všichni jsme se těšili, že zase začneme. Myslím, že ta chuť na nás byla vidět,“ řekl ještě Sládek. „Jeli jsme sem s velkým sebevědomím, protože jsme měli dobrou přípravu přes Vánoce. Hodně se nám zlepšila hra s míčkem, a to jsme zde chtěli prodat,“ přidal svůj pohled trenér Ostravy Tomáš Svačinka.

Televizní dohrávka 17. kola Livesport Superligy:

Panthers Otrokovice – FBC Ostrava 1:9 (1:3, 0:3, 0:3)
Branky: 5. Szweda (Hronek) – 4. Sládek, 9. Sládek (Pešat), 12. Klimscha (Sládek), 30. Sládek (Lipový), 30. Hurta (Klimscha), 34. Herblich (Burýšek), 44. Soukup (Pešat), 53. Lipový (Herblich), 58. Herblich (Lipový).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*