Bohemians slaví výhru! Foto: FbŠ Bohemians, Český florbal Bohemians slaví výhru! Foto: FbŠ Bohemians, Český florbal
21. 1. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Dohrávka v režii Buršíka s Formanem. Bohemka zdolala Vinohrady 10:4

 



Bitvu o vinohradskou sokolovnu ovládli florbalisté Bohemians, kteří v souboji dvou týmů, jež působí v Riegrových sadech, přetlačili SKV vysoko 10:4. Čtyřmi body se na triumfu „klokanů“ podílel Jakub Buršík, tři body přidal Filip Forman. Oba soupeři se podruhé v krátkém sledu střetnou už v pátek, to budou jako domácí vedeni Vinohradští.

Zelenobílí vedli už po první třetině 3:0. Sokolové sice ve druhé části třemi zásahy duel mírně zdramatizovali, zbytek utkání už byl ale plně v režii „klokanů“. Ti ještě v průběhu druhého dějství odskočili na 6:3 a ve třetí dvacetiminutovce stvrdili triumf dalšími čtyřmi góly.

Jeden gól a tři asistence zapsal Jakub Buršík, který byl čerstvě povolán na soustředění národního týmu a zažije tak premiéru na reprezentační akci seniorského výběru. „Když jsme hráli naplno a předváděli jsme to, co umíme, tak se nám hrálo dobře. Byli jsme lepší hlavně v kvalitě útočné hry,“ ohlédl se za utkáním mladý útočník.

Oba týmy se znovu utkají už v pátek. „Očekávám těžší zápas. Budeme se na to muset připravit a nic nepodcenit,“ dodal Buršík. „Nezachytili jsme nástup do utkání v první třetině, Bohemka byla rychlejší a vytvářela si daleko více šancí a my jsme v zápase, až na nějakých deset minut ve druhé třetině, v podstatě nebyli,“ byl k výkonu svého týmu kritický kouč SKV David Bouša.

„Musíme před páteční odvetou zlepšit přístup k utkání, vyvarovat se ztrátám, kterých jsme udělali moc, pokusit se být aktivnější ve hře s míčkem. A celkově musíme hrát víc v pohybu, dnešní výkon z naší strany rozhodně nebyl dobrý,“ přidal Bouša činnosti, ve kterých se sokolové budou chtít zlepšit.

Dohrávka 7. kola Livesport Superligy:

FbŠ Bohemians – TJ Sokol Královské Vinohrady 10:4 (3:0, 3:3, 4:1)
Branky: 8. F. Forman (Buršík), 12. Růžek (Tomčo), 12. Pěnička (Buršík), 22. Krebner (Šebek), 31. Tomčo (Punčochář), 40. Šárka (Zezulka), 51. Punčochář (Buršík), 54. F. Forman (Vojtíšek), 56. Buršík (F. Forman), 57. Krebner (P. Šebek) – 23. Fiala (Z. Stuchlík), 29. Procházka (Gold), 30. Gregor (O. Stuchlík), 60. Fiala (Procházka).


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*