Tomáš Hanák z Black Angels v souboji s ostravským Marcelem Jakubcem. Foto: Black Angels, Český florbal Tomáš Hanák z Black Angels v souboji s ostravským Marcelem Jakubcem. Foto: Black Angels, Český florbal
16. 2. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Ostrava přišla o třígólový náskok a s Black Angels padla v prodloužení

 



V 16. minutě vedli nad Black Angels 3:0, přesto odjíždějí florbalisté Ostravy z Prahy pouze s jedním bodem. Andělé totiž duel otočili ve svůj prospěch a FBC bylo nakonec rádo za srovnání jen pár minut před koncem. Výhru domácím vystřelil v prodloužení Tomáš Hanák.

Dvakrát Lukáš Pešat a jednou Wojciech Malajka poslali Ostravany do pohodlného třígólového vedení. Jenže pak se ostravští střelci na dlouho odmlčeli. Naopak za domácí se trefili Jan Kopecký a bratři Hanákové a obrat byl na světě. Až čtyři minuty před koncem poslal duel do prodloužení Filip Šubert.

„V první třetině jsme nechali Ostravu utéct o tři góly, to se pak hraje těžko. Z tohoto pohledu jsou dva body zlaté, na druhou stranu jsme chtěli tři, abychom se dotáhli na Liberec a přiblížili se play off. Věřím, že to urveme v nějakém jiném zápase,“ řekl po utkání kouč vítězného celku Tomáš Janeček.

„Domácí si šli více za vítězstvím. My jsme hráli strašně lajdácky, prohrávali jsme všechny souboje a neproměňovali šance. To byl klíč zápasu. To, co jsme v tomto zápase předvedli, jsem už hodně dlouho neviděl,“ zlobil se po prohře na své svěřence trenér Ostravy Tomáš Svačinka.

Televizní dohrávka 23. kola Livesport Superligy:

Black Angels – FBC Ostrava 5:4 (1:3, 1:0, 2:1 – 1:0) po prodl.
Branky: 19. Kopecký (Ma. Boček), 28. T. Hanák (Straka), 54. R. Hanák (T. Hanák), 55. R. Hanák (Burian), 61. T. Hanák – 8. Pešat (Šubert), 14. Pešat (Malajka), 16. Malajka (Sládek), 56. Šubert (Malajka).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*