30. 4. 2021 Podcasty (0) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Potvrdí favorité v semifinále svou roli? Odpovídali Luděk Beneš a Radomír Mrázek

 



Mladá Boleslav vyzve Chodov, Vítkovice se střetnou se Spartou. Semifinálové série Livesport Superligy jsou za dveřmi. Proč Mladá Boleslav při výběru soupeřů ukázala právě na Chodov? A podaří se Spartě znepříjemnit Vítkovicím cestu do superfinále? To vše včetně přestupu Filipa Langera do švédského Kalmarsundu jsme probrali v dalším díle Florbal.cz podcast. Na otázky odpovídali florbalový novinář Jakub Švejkovský a také velezkušení trenéři Luděk Beneš a Radomír Mrázek.

Boleslavští postoupili do semifinále hladce, když ve čtyřech zápasech vyřadili Black Angels. Následně si jako svého dalšího soka v cestě za titulem zvolili Chodov. Jak si chodovská defenziva poradí s další těžkou výzvou? Ve čtvrtfinále celek z Jižního Města čelil vynikajícím hráčům jako byli Filip Forman, Jakub Šárka či Jakub Buršík. Teď si ale budou muset poradit s dalšími útočnými esy soupeře. Jiří Curney a Jan Natov už vyhlíží vrchol sezony.

A ukážou ve správný čas svou extratřídu hráči jako Tom Ondrušek, Marek Vávra, Tomáš Sýkora nebo Ondřej Mikeš? A jakou roli budou hrát brankáři – na straně jedné reprezentant Lukáš Bauer, na straně druhé talentovaná dvojice Vojtěch Šimůnek a Karel Hodík?

Řeč byla také o druhé semifinálové sérii mezi Vítkovicemi a Spartou. Změní Sparta nějakým způsobem svou hru nebo zůstane u toho, co jí vyneslo úspěch proti Tatranu. Své pohledy přidali trenéři Luděk Beneš a Radomír Mrázek, kteří mají k dění v superlize blízko. Jak hodnotí Luděk Beneš přestup Filipa Langera do švédského Kalmarsundu? Dostane příležitost hrát vedle Kima Nilssona? A jak se dvojnásobný mistr České republiky Radomír Mrázek dívá na „slavení bloků“?

V závěru jsme tradičně nevynechali okénko věnované extralize žen a ohlédli jsme se za všemi čtvrtfinálovými sériemi, speciální místo pak zaujala velká bitva mezi Tatranem a Židenicemi. A proč si Vítkovice následně pro semifinále vybraly třetí Ostarvu a ne čtvrté Střešovice? Odpovídal redaktor Florbal.cz Michal Dannhofer.  Nový díl podcastu najdete na našem Youtube kanále, na Soundcloud, na Spotify a na Apple podcastech! Přejeme příjemnou zábavu.

I. část – 0:00
Proč si Mladá Boleslav vybrala Chodov a jaká bude série?
II. část – 20:00
Co chybělo Tatranu k postupu a přestup Filipa Langera do Švédska
III. část – 31:30
Znepříjemní Sparta favorizovaným Vítkovicím cestu za postupem?
IV. část – 1:12:30
Radomír Mrázek o reprezentaci Slovenska a Luděk Beneš o sportování mládeže
V. část – 1:16:30
Ohlédnutí za čtvrtfinále extraligy žen a predikce semifinále


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*