Brněnští Bulldogs zatím neztratili v 1. lize ani bod. Foto: Bulldogs Brno Brněnští Bulldogs dosud neztratili v 1. lize ani bod. Foto: Bulldogs Brno
21. 9. 2021 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

V 1. lize zatím suverénní Bulldogs a Ústí! Karlovy Vary nadělovaly

 



Brněnští Bulldogs a Ústí plní v 1. lize roli favorita na nejvyšší příčky. Tři výhry má na kontě také FBC Letka, nováček druhé nejvyšší soutěže. Klub ze Štěpánkovic zatím porazil všechny tři moravskoslezské soupeře a vyhřívá se na předních pozicích. 26 gólů nasázely v posledních dvou zápasech Karlovy Vary.

Karlovarští v úvodním kole doma nestačili na Ústí, od té doby si však připisují jen vysoké výhry. Nejprve ve druhém duelu sezony porazili Torpedo Havířov na jeho půdě 15:9 a o uplynulém víkendu sestřelili 11 góly pro změnu Slovan Havířov. Tým netáhne nikdo jiný než Michal Strachota, který ve třech odehraných zápasech posbíral úctyhodných 16 bodů.

Brněnští Bulldogs zvládli vítězně městské derby a Gullivers porazili jednoznačně 8:1. Následně si poradili i s českobudějovickými Štíry. Stoprocentní bodový zisk počítá také Ústí. Severočeši za sebou mají střetnutí s houževnatými soupeři. Kromě výhry v 1. kole nad Karlovými Vary si Ústečtí připsali triumfy také nad Znojmem a Chomutovem.

Na opačném konci tabulky se bez bodu nacházejí dva týmy, havířovské Torpedo a Sokol Jaroměř. Jeden bod dosud posbíral Slovan Havířov. O víkendu se uskuteční 4. kolo, v den státního svátku, tedy 28. září, se bude hrát 5. kolo.

Výsledky 2. kola 1. ligy mužů:

Start98 Kunratice – Florbal Chomutov 7:8
Kanonýři Kladno – TJ Sokol Jaroměř 5:4
Torpedo Havířov – FB Hurrican Karlovy Vary 9:15
Florbal Ústí – TJ Znojmo 11:5
Bulldogs Brno – Sokol Brno I Gullivers 8:1
Z.F.K. Petrovice – FBC Štíři Č. Budějovice 2:9
TJ Slovan Havířov – FBC Letka 2:3 po prodl.

Výsledky 3. kola 1. ligy mužů:

FBC Štíři Č. Budějovice – Bulldogs Brno 6:12
FB Hurrican Karlovy Vary – TJ Slovan Havířov 11:2
Sokol Brno I Gullivers – Kanonýři Kladno 4:2
Florbal Chomutov – Florbal Ústí 4:9 (0:3, 3:3, 1:3)
TJ Znojmo – Torpedo Havířov 8:5
FBC Letka – Z.F.K. Petrovice 9:2
TJ Sokol Jaroměř – Start98 Kunratice 3:6


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*