Šimon Stránský svým výkonem utišil domácí diváky. Foto: FBC Česká Lípa Šimon Stránský svým výkonem utišil domácí diváky. Foto: FBC Česká Lípa
29. 9. 2021 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Duel o sever pro Liberec! Čtyřmi góly se blýskl Stránský

 



Předehrávka 7. kola Livesport Superligy nabídla před kamerami ČT sport zajímavý duel České Lípy s Libercem. Domácí vedli na zimním stadionu v 18. minutě už 3:0, přesto nakonec z duelu nevydolovali ani bod. Liberec do toho ve druhé části šlápl, ve třetí dokonal obrat a zapsal třetí výhru z posledních čtyř zápasů.

Duelu přihlíželo přes 400 diváků. V první části se postupně trefili za Českou Lípu Mlejnek, Kopič a Ekl. V závěru úvodní dvacetiminutovky snížil juniorský mistr světa Šimon Stránský a nastartoval hosty v cestě za obratem.

Ve druhé třetině totiž Liberečtí vyrovnali a právě Stránský pak ve 35. minutě poslal svůj tým poprvé do vedení. Ve třetí třetině pak šikovný forvard proměnil nájezd, zkompletoval hattrick a navrch přidal ještě čtvrtou trefu. Liberec nakonec triumfoval 8:4 a posunul se na osmou příčku tabulky. Česká Lípa zůstává se dvěma body dvanáctá.

Předehrávka 7. kola Livesport Superligy:

FBC Česká Lípa – FBC Liberec 4:8 (3:1, 0:3, 1:4)
Branky: 3. Mlejnek (Novák), 6. Kopič (Krajcigr), 18. Ekl, 55. Slaný (Štěrba) – 20. Stránský (Ferdan), 27. Smutný (Stránský), 32. Klucho (Ferdan), 35. Stránský (Jakub Kopecký), 49. Stránský (TS), 56. Jakub Kopecký (Kološ), 57. Wiener (Chlad), 60. Stránský (Ferdan)


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*