Jan Nizner se vrací do mužské nejvyšší soutěže. Foto: FBŠ Hattrick Brno
20. 10. 2021 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Náhrada z vlastních zdrojů! Fialu střídá u Hattricku kouč juniorů Nizner. Správná varianta, věří Koubek

 



O nástupci Marka Fialy na lavičce superligových mužů Hattricku Brno je jasno. Novým hlavním trenérem je Jan Nizner, který již v nejvyšší mužské soutěži vedl Bulldogs. Aktuálně vedl v Hattricku juniory a podle prezidenta oddílu Dana Koubka se jedná o logickou volbu.

Prezident Hattricku si práce Marka Fialy váží, o čemž svědčí, že oddíl neopustí. „„Sáhli jsme k trenérské změně z důvodu neúspěšného vstupu do sezóny. Herní ani výsledkové výkony neodpovídaly našim představám,“ řekl v tiskovém prohlášení Dan Koubek.

Náhradou bude Jan Nizner, dosavadní trenér juniorů oddílu. „Ambicí je, aby se družstvo posunulo, dělaly se věci trochu jinak a začaly se sbírat body. Nizi dobře zná strukturu klubu, působí u nás dlouho a jeho angažování považujeme za správnou variantu,“ uvedl Dan Koubek.

Samotný trenér slíbil, že udělá maximum možného. „Člověk zjevně nemusí být velký odborník na sport, aby dokázal vyhodnotit aktuální situaci v prvním týmu. Je evidentní, že je nutné něco udělat. A vedení klubu se o to tímto krokem snaží. Zavolal mi Dan Koubek a požádal mě o pomoc s tím, že celou věc je nutné udělat rychle. Na rozmyšlení jsem měl řádově hodiny. Jsem trenérem klubu osmý rok a chápu tuto volbu vedení. Velmi si vážím důvěry, kterou ke mně Hattrick má. Pokusit se udělat maximum možného pro zlepšení stávající situace považuji za správné,“ slíbil Jan Nizner.

Premiéra čeká nového trenéra již o nadcházejícím víkendu. V sobotu bude Hattrick hostit Spartu, o den později změří v Praze síly s Královskými Vinohrady.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Florbal napsal:

    Razítko na první ligu stvrzeno…

  • Brno napsal:

    Ať se na mě nikdo nezlobí, ale za mě teda Hattrick jasnej adept na sestup. Dokud tam byl Ondráček tak to měl aspoň kdo vzít na sebe, teď už tam nikdo takovej není, žádná náhrada nepřišla, ten kádr je slabej

Napsat komentář

*