Olomouc i Židenice čeká náročný víkend. Foto: FBS Olomouc
6. 11. 2021 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Židenice vyzvou ostravské FBC, Bohemians stojí proti Boleslavi

 



Pět utkání má o tomto víkendu na programu Extraliga žen. Ve šlágru kola vyzvou Židenice ostravské FBC, Bohemans se pak postaví Boleslavi a na Dubinu přijedou vyzvat Vítkovice Panthers. Utkání mezi Startem98 a Bulldogs Brno se pak na základě brněnské žádosti neuskuteční.

Program 11. kola Extraligy žen

FBS Olomouc – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 13:30, SH Čajkaréna Olomouc
Olomouc neprožívá nejlepší pasáž sezony, do toho Chodov asi není úplně optimálním soupeřem na to, aby se Olomouci povedlo dostat se zpět na pozitivní vlnu. Chodov si v minulém zápase poradil s Židenicemi, nyní ho čeká další moravský soupeř, se kterým by neměl klopýtnout.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

FbŠ Bohemians – MITEL Florbalová akademie MB
Sobota, 15:00, SH Dolní Břežany
Florbalová akademie má za sebou dva klíčové zápasy, ve kterých jí prohry poměrně zkomplikovaly cestu do play off. Na druhé straně je rozjetá Bohemka, která se vyhoupla už na třetí místo extraligové tabulky. Utkání tak má zřejmého favorita, ale mohlo by také přinést překvapení.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha
Sobota, 20:00, SC Dubina Ostrava
Florbalistky Panthers v minulé sezoně Vítkovice v Rudné potrápily, na Dubině se jim ale zápas nepovedl. Bude zajímavé sledovat, jak si poradí s pozdním začátkem zápasu, v Ostravě by ale mohly předvést zajímavý výkon. Favorit utkání je ale zřejmý.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

K1 Florbal Židenice – FBC ČPP OSTRAVA
Neděle, 16:00, VUT CESA Brno I.
Šlágr víkendu mezi Židenicemi a FBC Ostrava slibuje bitvu dvou týmů, které si tradičně nic nedarují. Židenice nemají v zápase co ztratit, což je pozice, která jim vyhovuje, naopak Ostrava musí potvrdit roli favorita. Klíčový by mohl být výkon v brankovišti.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy za 3 body

KM automatik FBK Jičín – PSN Tatran Střešovice
Neděle, 16.30, Sportovní areál Jičín
Na závěr víkendového programu přijde souboj dvou ofenzivně laděných týmů, což znamená, že by mohlo padnout hodně branek. Favoritem zápasu je Tatran, nicméně bude zajímavé sledovat, jak se mu povede proti především první formaci soupeře.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*