Dominik Beneš (22) nahradí Jiřího Bauera. Foto: Flickr Český florbal
22. 11. 2021 Mistrovství světa (0) KOMENTÁŘŮ

Povolávací rozkaz pro Dominika Beneše. V nominaci na šampionát nahradí Jiřího Bauera

 



Realizační tým pod vedením hlavního trenéra české mužské reprezentace Petriho Kettunena musel provést jednu změnu v nominaci. Zranění totiž na šampionát do Finska nepustí obránce Chodova Jiřího Bauera, kterého nahradil mladoboleslavský Dominik Beneš.

Dominik Beneš vyfasoval onoho osudného „Černého Petra“ a z nominace na poslední turnaj série EuroFloorball Tour v Plzni byl jediným hráčem, který se nevešel do Kettunenova závěrečného výběru.

Na šampionátu se ale nakonec představí, mistr světa v juniorské kategorii z kanadského Halifaxu a čerstvá posila Mladé Boleslavi totiž nahradí zraněného obránce Chodova Jiřího Bauera. „Když jsme se dozvěděli, že Bauera nepustí zranění, tak jsme museli reagovat a hledat náhradu. Po řadě analýz jsme se rozhodli povolat Beneše. Byla to pro nás nejlepší volba. Hledali jsme někoho do defenzivy a to Dominik splňuje. Navíc je schopen zahrát na více postech, takže získáváme velmi komplexního hráče,“ okomentoval změnu hlavní trenér Petri Kettunen v tiskové zprávě.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*