Nové reprezentační dresy předvedli Vendula Beránková a Tom Ondrušek. Foto: Český florbal Nové reprezentační dresy předvedli Vendula Beránková a Tom Ondrušek. Foto: Český florbal
26. 11. 2021 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Reprezentanti a reprezentantky v nových dresech! Tradiční vzhled i nové prvky

 



České národní týmy obléknou na nadcházejících světových šampionátech zbrusu nové dresy. Poprvé je v ostrém zápase předvedou české reprezentantky, které už v sobotu 27. listopadu čeká start mistrovství světa ve švédské Uppsale. O týden později se k nim přidají i reprezentanti v Helsinkách.

„Pokračujeme v barvách, které používáme od roku 2018, ale nyní hledíme dopředu. Silné svislé pruhy odkazující na historické dresy z MS 1998 nyní vystřídal jemnější moderní vzor, který se poprvé objevuje na obou variantách dresů. Vůbec poprvé mají obě sady monochromatická loga našich partnerů, čímž jsme společně udělali další krok k větší vizuální čistotě národního dresu,“ uvedl prezident Českého florbalu Daniel Novák.

Detail nového reprezentačního trikotu. Foto: Český florbal

Detail nového reprezentačního trikotu. Foto: Český florbal

Na produkci se podílela firma Puma. „Máme radost, že můžeme i nadále podporovat český florbal a těší nás, že reprezentace odehraje nadcházející šampionáty v nových dresech. Jako hrdý partner českým reprezentantům přejeme, aby se jim dařilo co nejvíce a přivezli z obou mistrovství světa vysněné medaile,“ uvedl představitel firmy Miroslav Ptáček.

Barevné varianty zůstávají stejné jako doposud – tedy modrobílá a červená. Češky v prvním utkání MS vyzvou v sobotu Švýcarsko. Ve skupině se utkají ještě s Polskem a Lotyšskem. Muži rozehrají turnaj 3. prosince a postupně se střetnou s Německém, Švýcarskem a Norskem.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*