Karolína Janatková mění Mladou Boleslav za Vítkovice. Foto: FbŠ Bohemians Karolína Janatková mění Mladou Boleslav za Vítkovice. Foto: FbŠ Bohemians
13. 12. 2021 Extraliga žen (5) KOMENTÁŘŮ

Nečekaná posila pro mistryně. Vítkovice posílí Karolína Janatková z Mladé Boleslavi

 



Tohle se příliš často nevidí. Aktuálně nejproduktivnější hráčka Mladé Boleslavi Karolína Janatková mění v rámci Extraligy žen dres, míří na opačnou stranu České republiky do Vítkovic, a to na hostování do konce aktuálního ročníku.

Nevidí se to často, v Extralize žen velmi raritně. V průběhu rozehrané sezony většinou k takovým přesunům nedochází, nicméně Karolína Janatková vystoupila z řady. Po čtrnácti odehraných kolech se nejproduktivnější hráčka Mladé Boleslavi rozhodla pro změnu a míří do Vítkovic, zatím na hostování do konce sezony.

Na webu Vítkovic okomentoval příchod Janatkové prezident Vítkovic Tomáš Krásný. „Karolína je velmi talentovaná hráčka. Kromě svých nesporných florbalových kvalit nás upoutala především svou houževnatostí a touhou bojovat o dobrý výsledek i v situacích, kdy bylo zjevné, že se to asi nepodaří,“ hodnotí novou posilu,“ uvedl.

Janatková je nejproduktivnější hráčkou v Mladé Boleslavi, za 13 utkání nasbírala se zápisem 14 + 5 devatenáct bodů.  


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*