Radim Slunečko v obklíčení dvou hráčů Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians Radim Slunečko v obklíčení dvou hráčů Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians
29. 1. 2022 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodovské „last minute“ vítězství

 



Florbalisté Chodova zvítězili v dohrávce 24. kola Livesport Superligy na půdě Bohemians 7:6. Vítěznou trefu obstaral 40 vteřin před koncem chodovský kanonýr Tom Ondrušek.

Domácí celý zápas museli dotahovat, už ve čtvrté minutě dokonce prohrávali 0:3. Pokaždé se ale do zápasu dokázali vrátit. Na Ondruškovu trefu už ovšem odpověď nenašli. Čtyřmi gólovými nahrávkami se blýskl Mikuláš Komárek. Hattricky zkompletovali domácí Filip Forman a hostující Michal Podhráský s Tomem Ondruškem.

Bohemians tak klesli na šestou pozici tabulky, před ně se dostal právě vítěz vzájemného střetnutí Chodov. Ten má navíc jeden zápas k dobru. Pět zápasů 25. kola je na programu v neděli, v pondělí se uskuteční televizní dohrávka mezi Vinohrady a Spartou. Duel se bude hrát od 17 hodin.

Dohrávka 24. kola Livesport Superligy:

FbŠ Bohemians – Florbal Chodov 6:7 (3:3, 1:2, 2:2)
Branky: 7. F. Forman (Buršík), 16. Čihák, 16. F. Forman (Šebek), 34. F. Forman (Buršík), 42. Čihák (Hrabčák), 58. Petrák (Malič) – 2. Majer (M. Vávra), 3. Ondrušek (Komárek), 4. Podhráský (Ondrušek), 28. Ondrušek (Komárek), 40. Podhráský (M. Vávra), 56. Podhráský (Majer), 60. Ondrušek (Komárek).


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*