Vítkovice se v semifinále utkají s FBC Ostrava, Chodov s Tatranem Střešovice Foto: FBC Ostrava Vítkovice se v semifinále utkají s FBC Ostrava, Chodov s Tatranem Střešovice Foto: FBC Ostrava
13. 3. 2022 Extraliga žen (9) KOMENTÁŘŮ

VOLBA SOUPEŘEK: Vítkovice volí znovu derby, druhý finalista vzejde z dvojice Chodov – Tatran

 



Semifinále play off Extraligy žen bude ve znamení derby. Vítkovice totiž stejně jako loni zvolily z prvního místa FBC Ostrava, druhou dvojici vytvoří pražské týmy Chodova a Střešovic. Složení semifinálových dvojic je tak stejné jako v loňském ročníku Extraligy a letošním Poháru Českého florbalu.

1.SC Vítkovice (1.) – FBC Ostrava (3.)

Vzájemné zápasy: 9:2 (ČPP Aréna), 3:2 (ČPP Aréna – Pohár) a 9:7 (SC Dubina)

Podobně jako loni se o místenku v Superfinále utkají ostravské týmy Vítkovic a FBC Ostrava. Je očividné, že série bude nesmírně vyhecovaná, kdo sleduje utkání obou soupeřů podrobně, jistě se těší na další díly bitvy dvou ofenzivních osobností obou týmů: Dominiky Buczek a Kristíny Hudákové. Jak se tentokráte povede oběma týmům? Otázka, na kterou přinesou následující dny odpověď.

FLORBAL CHODOV (2.) – Tatran Střešovice (4.)

Vzájemné zápasy: 4:2 (Jižní Město), 1:0 (Stodola – Pohár) a 3:2 (STODOLA Aréna)

Druhá semifinálová dvojice je logicky také shodná, Chodov vyzve Tatran Střešovice. Oba soupeři spolu rovněž svádí velké bitvy, například pohárové semifinále skončilo těsnou výhrou Chodova ve fotbalovém stylu, když zvítězil 1:0. Série bude také dalším soubojem bývalých kolegů – Lukáše Procházky a Michaely Marešové na trenérských stolcích.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Brno napsal:

    Toz to u mne Vitky klesly, muze to dopadnout vselijak ale moravske superfinale v Praze mohlo byt super. Nechapu jejich volbu, ale jejich vec, jen jako moravaka to udivuje.

    • trener napsal:

      hlavním důvodem jsou peníze a to, že nemusí cestovat, jestli bude superfinále moravské nebo ne je holkám úplně šumák…že to nechápeš je zcela evidentní, udiveni nad tvým nesmyslným uvažováním jsou možná všichni

      • rv napsal:

        su z Brna, ale Ostrava i Vítkovice jsou ve Slezsku, to vi každy cyp, tedy skoro

        • ThomasM napsal:

          Nu cyp… Město Ostrava má slezskou i moravskou část… FBC má halu ve slezské části, Vítky v moravské… 😀 😀 😀

      • peníze napsal:

        Zpáteční jízdenka vlakem Ostrava-Praha pro 25 lidí = 7500.
        Noc ze soboty na neděli v normálním hotelu = 12500.
        Vymyslet si, že důvod pro volbu je nějakých 20K = k nezaplacení.

  • Brekot napsal:

    Bylo by fajn si uvědomit, že Vítky jsou až třetí v řadě, kdo tuhle volbu nějak ovlivnil.
    Na prvním místě je ČF, který měl tenhle nesmysl zrušit. Na druhém je samotné FBC, které mělo ve svých rukou to, aby skončilo druhé po ZČ a Vítkovice by si ho prostě vybrat nemohly. Že se jim to nepovedlo, to přece není chyba Vítkovic. Taky by se mi líbily už konečně jiné semifinálové dvojice, ale kopání do Vítek je pláčem na špatném hrobě.
    A jelikož jsou kvůli Superfinále už tak v dost velké nevýhodě, tak se jejich volebnímu pragmatismu ani nedivím.
    Zrušme volbu a Superifnále a bude to fér.

Napsat komentář

*