Boleslav zvolila Spartu, Tatran čeká bitva s Vítkovicemi. Foto: Florbal MB Boleslav zvolila Spartu, Tatran čeká bitva s Vítkovicemi. Foto: Florbal MB
13. 3. 2022 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

VOLBA SOUPEŘŮ: Boleslav ukázala na Spartu, ve druhé sérii vyzvou Vítkovice Tatran

 



Mladá Boleslav zvolila za semifinálového soupeře pražskou Spartu. Svěřenci Ondřeje Kašpárka, kteří teprve v sobotu zdolali Bohemians, se tak musí připravit na další těžkou sérii s vítězným týmem základní části. Druhou dvojici vytvoří dva tradiční týmy české nejvyšší soutěže: Tatran s Vítkovicemi.

Florbal Mladá Boleslav (1.) – Sparta Praha (4.)

Vzájemné zápasy v sezoně: 7:2 (Mladá Boleslav) a 6:5 (UNYP Aréna)

Mladá Boleslav zvolila za soupeře pražskou Sparta, která tak půjde do další nesmírně těžké bitvy jen pár dní poté, co dokázala v šestém utkání vyřadit Bohemians. Už poslední vzájemné utkání na palubovce UNYP Arény ale ukazuje, že Petra Novotného a spol. nečeká nic snadného, vždyť poslední vzájemné utkání skončilo těsnou výhrou Boleslavi v poměru 6:5.

Tatran Střešovice (2.) – 1. SC Vítkovice (3.)

Vzájemné zápasy v sezoně: 4:6 (Tatran), 6:2 (Dubina) a 6:7pp. (Pohár ČF)

Druhá semifinálová série přinese souboj dvou tradičních rivalů ze Střešovic a Vítkovic. Tyto týmy se zatím utkaly v sezoně třikrát, superligové zápasy dopadly opačně vůči pořadateli, v domácím prostředí uspěly pouze Vítkovice v semifinále Poháru Českého florbalu.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • trener napsal:

    rozhodovat budou známé maličkosti, ty asi není třeba připomínat. tipuji, že letos to bude dlouhé a že jeden finalista bude překvapením oproti předpokladům. jako finalisty tipuji mb a střešky, jako milé překvapení a zpestření bych si přál spartu s vítkama…v tabulce pravděpodobnosti, že tým bude ve finále mám mb s 65%, střešky 60%, vítky 40%, sparta 35%

Napsat komentář

*