Lídry Peaches kempu jsou Jonáš Kůra a Josef Juha. Foto: Peaches kemp Lídry a zakladateli Peaches kempu jsou Jonáš Kůra a Josef Juha. Foto: Peaches kemp
30. 4. 2022 Ostatní (0) KOMENTÁŘŮ

Peaches kemp míří do Ameriky i dalších zemí!

 



Peaches kempy, prázdninové akce, které pojí florbalovou dřinu a táborovou zábavu, míří do zahraničí! Už loni se florbaloví nadšenci z řad mládeže měli možnost vydat do Německa a teď Peaches kemp cílí ještě dál. Deseti zájemcům budou chtít organizátoři v čele s Jonášem Kůrou a Josefem Juhou nabídnout místo na kempu ve Spojených státech!

„Bude se jednat o 14denní kemp, v němž bude kladen velký důraz také na výuku angličtiny,“ uvedl zakladatel projektu Jonáš Kůra. První americká akce pod hlavičkou Peaches kempu by se měla uskutečnit na Floridě. Organizátoři by tak rádi navázali na loňskou zkušenost z Německa, kde se jako vůbec první česká organizace rozhodli uspořádat zahraniční florbalové soustředění. Další kroky Peaches kempu měly původně mířit na Slovensko, tam ale situaci před rokem zhatil covid.

Soustředění v Severní Americe je naplánováno na 11. až 21. července s tím, že bude rozděleno víkendem do dvou bloků. První část se uskuteční po příjezdu od 11. do 14. července a druhá po víkendu 18. až 21. července. Ve volných dnech bude čas na zážitkové aktivity včetně návštěvy jednoho z úplně prvních zápasů nově vzniklé North American Floorball League (NAFL).

Součástí NAFL bude také jeden z lídrů Peaches kempu Josef Juha. Ten tak do Severní Ameriky kromě organizace kempu vyrazí rovněž za hráčským dobrodružstvím, když bude u vzniku zbrusu nové soutěže v barvách Orlando Vikings Floorball. „Podařilo se nám spojit síly s tímto klubem. Chceme být první českou organizací, která tam uspořádá kemp pod svým jménem. Budeme v tom pokračovat i v nadcházejících letech a dalších zemích!“ popsal Kůra plány organizace.

Jedním z cílů expanze Peaches kempu do zahraničí je pomoci se šířením florbalu do celého světa. „Zároveň klademe maximální důraz na florbalový rozvoj. Chceme být nejlepším možným florbalovým kempem, kde se bude chtít rozvíjet každý,“ dodal Josef Juha. Další informace a podrobnosti najdete na webu peacheskemp.cz.

Peaches kempy už nebudou probíhat pouze na území Česka, ale i v zahraničí! Foto: Peaches kemp

Peaches kempy už nebudou probíhat pouze na území Česka, ale i v zahraničí! Foto: Peaches kemp


Autor: komerční sdělení



KOMENTÁŘE

Komentáře nejsou povoleny.