Martin Kisugite se vrací do Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians Martin Kisugite se vrací do Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians
6. 6. 2022 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Hvězdný návrat domů: Martin Kisiugite je zpět v Bohemians. Budu mít odpovědnost, hlásí

 



Hvězdný návrat pro Livesport Superligy a klokany z Bohemians. Po pěti letech se totiž do české nejvyšší soutěže a do řad zelenobílého týmu vrací obránce Martin Kisugite. Ten prošel Švédskem a Švýcarskem a po návratu si neklade nízké cíle, o čemž svědčí také jeho vyjádření, že bude jedním z těch, kteří mají odpovědnost za výsledky a výkony týmu.

Zahraniční kariéra Martina Kisugiteho se v této chvíli uzavřela po pěti letech, které odehrál v dresech Lagnau, Höllvikenu a Könizu, se kterým oslavil švýcarský ligový primát. Má doma také bronzovou medaili z posledního světového šampionátu mužů v Helsinkách.

Ověnčen řádnou sbírkou zkušeností, vrací se nyní Martin Kisugite do řad Bohemians. „Vnímám to tak, že teď budu jedním z těch, kteří mají odpovědnost za výkony a výsledky. Když jsem Bohemku opouštěl, tak to stálo na mladých a trošku nám chyběla absence lídrů,” uvedl v tiskové zprávě Bohemians.

Na staronového svěřence se těší také Michal Jedlička. „Na Martina se velmi těšíme. Jde o velmi zkušeného hráče, který se nebojí útočit, má obrovskou porci zkušeností a může pro nás být rozdílovým hráčem v klíčových okamžicích,” komentuje novou posilu klokanů Michal Jedlička.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*