Juniorský reprezentant Jaroslav Petrák je novou posilou Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians Juniorský reprezentant Jaroslav Petrák je novou posilou Bohemians. Foto: FbŠ Bohemians
12. 8. 2022 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians mají juniorského reprezentanta Petráka a Karli. Pokračuje také Franková

 



Pohled na soupisky Czech Open 2022 prozradil o elitních týmech Bohemians mnohé. Klokani již ohlásili příchod talentovaného juniorského reprezentanta Jaroslava Petráka z Panthers, vyztužili také brankoviště žen o Kristýnu Karli ze Startu98. Pokračovat v zelenobílých řadách bude také Martina Franková.

Jaroslav Petrák byl jedním z mála reprezentantů, kteří nepůsobili v superligovém oddíle, to už ovšem neplatí. Stal se posilou Bohemians, kde doplní svého bratra Karla. „Chtěl bych nasbírat co nejvíce zkušeností a zahrát si spoustu těžkých zápasů. Taky bych byl rád bodově prospěšný,“ uvedl v rozhovoru na klubovém webu.

Novou posilu hlásí také brankoviště extraligového týmu žen. Stala se jí Kristýna Karli ze Startu98. „Oboustranný zájem trval již delší dobu a jsem rád, že se vše podařilo dotáhnout. Po florbalové stránce jde o velmi zkušenou brankářku, která umí v brance využít svou výšku. Navíc jde o týmového člověka, který do našeho kolektivu velmi rychle zapadnul,“ uvedl rovněž na klubovém webu hlavní trenér ženského týmu Michal Vojáček.

Karli vytvoří po odchodu Karolíny Červové brankářský tandem s Martinou Frankovou. Ta byla spojována s Jičínem, nakonec ale bude pokračovat kapitola její kariéry v Bohemians.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*