Tatran Střešovice a FBC Ostrava se střetnou v rámci šlágru kola. Foto: Tatran Střešovice Tatran Střešovice a FBC Ostrava se střetnou v rámci šlágru kola. Foto: Tatran Střešovice
24. 9. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Kolo šlágrů: FBC jede na Tatran, Chodov se střetne s Olomoucí

 



Velmi nabitý program přináší 3. kolo Extraligy žen. V jeho asi největším šlágru se utká Tatran Střešovice s ostravským FBC, Chodov se dále postaví Olomouci, Bulldogs Brno pak čeká souboj s Bohemians.

Program 3. kola Extraligy žen

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBS Olomouc
Sobota, 17:00, SH Jižní Město
Chodov zatím překvapuje a po dvou výhrách má velmi zásadních 5 bodů. Nyní míří do Prahy Olomouc, která sice vyhlásila, že chce porazit tým z TOP 4, nicméně v minulém kole podlehl Bulldogs. Každopádně se dá předpokládat, že před Chodovem je další zajímavý duel, který stojí za shlédnutí.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

Bulldogs Brno – FbŠ Bohemians
Sobota, 17:00, SH SportPoint Brno
Bohemians prožívají úspěšný vstup do sezony, nyní je ale v Brně čeká nesmírně náročná zkouška. Domácí tým do utkání půjde posílen o výhru nad Olomoucí, tento duel by mohl být šlágrem odpoledního programu. Náš tip? Příliš gólů v tomto souboji gólmanek nepadne.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body

MITEL Florbalová akademie MB – Finance Novák FBK Jičín
Sobota, 17:00, Nová MSH Mladá Boleslav
Jičín zatím maximálně využívá příznivého losu a jako svou další zastávku má Mladou Boleslav. Ta má zatím velké problémy s hráčským kádrem, což se snaží řešit doslova ze dne na den. Jičín má naopak zkonsolidovaný a zkušený kádr, což by měla být jeho výhoda.
Tip Florbal.cz:
Výhra Jičína za 3 body

PSN Tatran Střešovice – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota, 20:00, STODOLA Aréna Praha
Utkání Tatranu s FBC Ostrava by mělo být dezertem sobotního extraligového programu. Tatran zatím prohrál duely s Chodovem a Vítkovicemi, nyní bude mít v rychlém sledu za sebou třetí duel proti těžkému soupeři. FBC zatím podlehlo Chodovu, je otázkou, jak má tým Jakuba Robenka nastavenou sezónu s ohledem na Champions Cup. Ve Stodole se vyplatí zápas sledovat!
Tip Florbal.cz:
Výhra FBC za 2 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – Crazy girls FBC Liberec
Neděle, 14:00, SC Dubina Ostrava
Velký test pro extraligového nováčka. Liberec zatím v soutěži nebodoval, ukazuje se ale, že extraligovému pelotonu zatím relativně stačí a neopakuje se tak poslední extraligový ročník Crazy girls, ve kterém na soutěž nestačily. Na Dubině se dá očekávat, že tým získá další baterii zkušeností.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

Panthers Praha – FAT PIPE Tigers Start98
Neděle, 16:00, SH ZŠ Rudná
Panthers se zatím nedaří, proti Startu98 má další příležitost na to, aby se dokázal dostat do extraligového pelotonu. Pomoci by k tomu mohla také nová brankářská akvizice v podobě Markéty Antalové z Tatranu. Na druhé straně mladý tým Tigers bude jistě chtít navázat na tříbodový zisk proti Liberci a bude se prezentovat nepříjemnou a aktivní hrou.
Tip Florbal.cz:
Výhra Startu za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*