Duel Tatranu s Bohemians vévodí programu Extraligy žen. Foto: Tatran Střešovice Duel Tatranu s Bohemians vévodí programu Extraligy žen. Foto: Tatran Střešovice
8. 10. 2022 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Na programu je pět utkání, vévodí mu střet Tatranu s Bohemians

 



Pět utkání se o víkendu odehraje v ženské nejvyšší soutěži. Programu vévodí souboj Tatranu Střešovice s Bohemians, zajímavý může být také souboj mezi Bulldogs Brno a Startem98. Do bojů naopak nezasáhnou týmy Boleslavi a Liberce.

Program 5. kola Extraligy žen

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Finance Novák FBK Jičín
Sobota, 17:00, SH Jižní Město

Chodov je ve formě a byť také Jičín má poměrně povedený vstup do sezóny, tak favorit zápasu je zřejmý. Chodov by mohl využít rovněž širšího kádru, každopádně ale mladý tým čeká proti zkušenému Jičínu velmi zajímavá zkouška.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

Bulldogs Brno – FAT PIPE Tigers Start98
Sobota, 17:00, SH SportPoint Brno

Ukrytý šlágr víkendu? Buldočky jsou očividně rozjeté a berou body i velmi silným týmům, Start98 naopak pobírá důležitá vítězství z pohledu boje o play off. Pro Brno by mohla hrát výhoda domácího prostředí, každopádně se dá očekávat velmi ofenzivní utkání, ve kterém by mohlo padnout opravdu hodně branek. Za nás tip na podvečerní program.
Tip Florbal.cz: Výhra Bulldogs za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – FBS Olomouc
Sobota, 18:00, ČPP Aréna Ostrava

Souboj dvou týmů, které neprožívají optimální vstup do sezóny. Olomouci se zatím zřejmě úplně nedaří sladit kádr po odchodu výrazných hráček, u FBC je otázkou, na kolik ve svých sezónních plánech kalkulují s lednovým Champions Cupem. Dočkáme se překvapení? Každopádně před zápasem je dominantní myšlenka, že by FBC mělo potvrdit svou vyšší kvalitu.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

PSN Tatran Střešovice – FbŠ Bohemians
Sobota, 20:00, STODOLA Aréna
To papírově nejlepší by mělo přijít na závěr nedělního programu. Tatran, který je posílen výhrou na FBC, proti Bohemians. Zelenobílé hráčky navázaly na sympatický Czech Open a potvrzují roli štiky soutěže. Pražské derby by mělo být vyrovnané a rozhodovat by měly dílčí detaily. Náš tip? V utkání příliš mnoho branek neuvidíme, což by ale nemělo snížit jeho očekávanou kvalitu.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha
Neděle, 14.00, SC Dubina Ostrava
Jediným zápasem pro neděli je souboj prvního s posledním, tedy Vítkovic a Pantthers Praha. Jen těžko lze předpokládat, že Panthers předvedou na Dubině něco podobného, jako se to povedlo Pardubicím proti mužům Vítkovic. Spíše bude zajímavé sledovat, jakým způsobem Vítkovice k utkání přistoupí.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*