Bohemians a FBC Ostrava čeká vzájemný souboj. Foto: Vršovický fotograf, FbŠ Bohemians Bohemians a FBC Ostrava čeká vzájemný souboj. Foto: Vršovický fotograf, FbŠ Bohemians
14. 1. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: FBC jde v oslabené sestavě na Bohemians, Mladá Boleslav vyzve Panthers

 



Pět zápasů Extraligy žen se odehraje o tomto víkendu. Bohemians se vydávají do Ostravy, která avizuje, že po Champions Cupu nastoupí v oslabené sestavě, Vítkovice přivítají Olomouc a odehraje se také souboj mezi Mladou Boleslaví a Vítkovicemi.

Program 17. kola Extraligy žen

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – FbŠ Bohemians
Sobota, 14:00, ČPP Aréna Ostrava
Utkání, o jehož osudu nebylo dlouho jasno, se nakonec přeci jen odehraje, FBC ale avizuje, že do zápasu nastoupí v okleštěné sestavě, z článku na webu oddílu se dá vytušit, že více hráček má zdravotní problémy. Alfou a omegou zápasu tak bude, koho nakonec bude mít Jakub Robenek k dispozici.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – FBS Olomouc
Sobota, 17:00, SC Dubina Ostrava
Vítkovice budou na domácí půdě hostit Olomouc a obecně se předpokládá, že Olomouc, která sice úplně nenaplnila svůj potenciál, co se aktuálních výsledků týče, tak je jednou z největších překážek, aby Vítkovice pojistily první místo.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

Bulldogs Brno – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 17:00, SH SportPoint Brno
Liberec by potřeboval trochu překvapivé body, protože dvě dílčí ztráty v minulých zápasech jej nakonec mohou v konečném účtování vyjít hodně draho. Bulldogs jsou ale ve formě, což naposledy ukázaly proti Startu98.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bulldogs za 3 body

PSN Tatran Střešovice – Finance Novák FBK Jičín
Sobota, 20:00, STODOLA Aréna Střešovice

Sobotní program uzavře souboj Tatranu s Jičínem. Favorit zápasu je zřejmý, Tatran ale jistě neřeká nic snadného. Postupem času by ale měl prokázat větší kvalitu.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

MITEL Florbalová akademie MB – Panthers Praha
Neděle, 13:00, Nová MSH Mladá Boleslav
Jediným zápasem nedělního programu bude souboj dvou týmů, které uzavírají extraligový peloton. Mladá Boleslav by mohla navázat na zlepšené výkony z posledních zápasů, pro hráčky Panthers se ale rovněž otevírá možnost zažít pocit z vítězství. Oba týmy už mají jistotu play down, proto mohou souboj pojmout také jako přípravu na něj.
Tip Florbal.cz:
Výhra Boleslavi za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*