Jiří Bauer byl oporou Chodova. Foto: Matěj Pašek, Florbal Chodov Jiří Bauer byl oporou Chodova. Foto: Matěj Pašek, Florbal Chodov
16. 5. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Po Ondruškovi další citelná ztráta pro Chodov. Kariéru završil obránce Jiří Bauer

 



Po téměř patnácti letech v nejvyšší soutěži se s kariérou rozloučil Jiří Bauer. O konci vytáhlého obránce, jenž si zahrál také na mistrovství světa, referoval Chodov na sociálních sítích. 31letý Bauer odstoupil z druhého utkání semifinále Livesport Superligy kvůli zranění.

Jiří Bauer v nejvyšší soutěži hrál za Znojmo, SSK Future, Bulldogs Brno, FBC Ostrava a Chodov. Celkově si připsal 367 startů, v nichž nasbíral 298 bodů. Úspěšnou etapu zažil v Bulldogs, se kterými během pěti sezon postoupil dvakrát do superligového semifinále a také dvakrát do finále českého poháru.

V roce 2018 byl součástí české reprezentace na domácím světovém šampionátu a skóroval v duelu s Německem. Za seniorský národní výběr zapsal 17 startů. Na Jižním Městě v dresu Chodova strávil čtyři sezony. Na hřišti byl známý solidním počínáním v osobních soubojích a velmi tvrdou střelou. Chodov tak vedle postu levého křídla bude muset posílit také defenzivu.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*