Florbalistky Tatranu získaly první semifinále na svou stranu ; Foto: Matěj Pašek, Florbal Chodov Florbalistky Tatranu získaly první semifinále na svou stranu ; Foto: Matěj Pašek, Florbal Chodov
17. 6. 2024 Extraliga žen (3) KOMENTÁŘŮ

Extraliga žen začne soubojem Tatran – Chodov, nováček debutuje ve druhém kole s Olomoucí

 



ČEZ Extraliga žen zná svůj jízdní řád. Hrát se opět bude s počtem jedenácti týmů a začne soubojem mezi Tatranem Střešovice a Chodovem, čekají nás také zajímavé duely mezi Vítkovicemi a Bulldogs Brno nebo Olomoucí a FBC Ostrava.

V každém kole nás opět čeká pět duelů a jeden tým bude mít volno. V prvním kole vyšla pozice lichého týmu na nováčka z Dobrušky, který tak prožije soutěžní premiéru až ve druhém pokračování soutěže doma proti Olomouci.

Hned v prvním kole dojde na souboj Tatran Střešovice – Chodov, Chodov následně přivítá ve čtvrtém kole Vítkovice, hned po skončení čtvrtfinále Champions Cupu se tak utkají oba čeští zástupci v soutěži. Hned v pátém kole je pak na programu ostravské derby.

Program 1. kola ČEZ Extraligy žen:

BOHEMSCA FBS Olomouc – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Logisteed Tatran Střešovice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
FbŠ Bohemians – K1 Florbal Židenice
Crazy girls FBC Liberec – FBC Intevo Třinec
1. SC TEMPISH Vítkovice – Bulldogs Brno

Kompletní program zde.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • fanoušek z Brna napsal:

    Zajímalo by mě, jak takový los probíhá.. Buldočky z Brna už snad čtvrtou sezónu v řadě začínají utkáním proti ostravskému týmu. Je to statisticky možné?

    • L. napsal:

      Buďte rád,že Z.M.rd jen kopíruje furt dokola roky to samé. Protože jak začne vyvíjet vlastní plánovací iniciativu, viz. soutěže juniorů, národka atd., tak to je peklo.

  • dotaz napsal:

    Jak je možné, že Gulls v zenach nikdy nehraly soutěž žen a ted hraji prvni ligu žen…???
    A jak je možné, že některé oddily nemusi mit nazev oddilu v nazvu družstva.. Například Troopers jsou SK Troopers…

Napsat komentář

*