Marek Matejčík zpečetil výhru Vítkovic. Foto: 1. SC Vítkovice Marek Matejčík zpečetil výhru Vítkovic. Foto: 1. SC Vítkovice
27. 6. 2024 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Ostravský supertrejd: Matejčík bude působit v FBC, do Vítkovic se vrací Bräuer

 



Ostravské superligové týmy si vymění dva elitní útočníky: z Vítkovic do FBC Ostrava zamířil Marek Matejčík, se kterým se Rytíři nedomluvili na další spolupráci, opačným směrem se naopak po dvou letech vrací střelec Marek Bräuer. Oba týmy o trejdu informovaly na sociálních sítích.

Ačkoliv působil také v Otrokovicích nebo na Chodově, byl Marek Matejčík spjatý především s Vítkovicemi, a tak překvapilo, když vešlo na konci května ve známost, že ve Vítkovicích pokračovat nebude.

O měsíc později je jasno, jeho superligová kariéra bude pokračovat v řadách FBC Ostrava, odkud se do Vítkovic naopak po dvou letech vrací Marek Bräuer. „Po společných jednáních mezi vedením klubu a FBC Ostrava došlo k dohodě o vzájemné výměně hráčů. Marek Matejčík oficiálně přestupuje k našim ostravským sousedům, u kterých mu přejeme hodně úspěchů, a Marek Bräuer se tak vrací zpět domů do Vítkovic,“ uvedly Vítkovice.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*