Florbalisté Tatranu vyhráli Champions Cup. Foto: Český florbal Florbalisté Tatranu vyhráli Champions Cup. Foto: Český florbal
2. 7. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Útočník Šindelář jde do Malans. V Tatranu jsem viděl, jak se dělají věci srdcem, loučí se

 



Útočník Martin Šindelář odchází po skvělé sezoně z Tatranu Střešovice do švýcarského týmu Malans, kde se stane spoluhráčem Martina Gattnara anebo švédského playmakera Rasmuse Enströma. Podle sportovního ředitele týmu Petera Lüthiho Šindelářovi bude sedět švýcarský styl florbalu. S Tatranem ale zůstane spojený, nadále totiž povede klubový marketing. 

Rasmus Enström, Martin Gattnar a nyní Martin Šindelář. Malans zbrojí na novou sezónu a opět loví v české Livesport Superlize. Tentokráte přichází šikovný odchovanec znojemského florbalu. „Martin je atletickým typem hráče, který oživí naši ofenzívu a jeho herní styl sedí do švýcarského florbalu,“ věří sportovní ředitel Peter Lüthi.

„Těším se na výzvy které nás čekají na cestě k úspěšné sezoně. Věřím, že další krok v mé kariéře bude stejně vzrušující, jako doposud kariéra samotná,“ uvedl.

V tiskové zprávě Malans poděkoval také Tatranu. „Zažil jsem mnoho vítězství a porážek, což mě formovalo jako hráče a jako člověka. Po šesti letech v Tatranu mohu říci, že jsem viděl, jak to vypadá, když děláte věci srdcem. Chtěl bych poděkovat všem, kteří toho byli součástí, včetně spoluhráčů, trenérů a kolegů,“ uvedl Šindelář, který navzdory zahraničnímu angažmá zůstane marketingovým manažerem Střešovic.

Poznámka autora: V původní verzi článku bylo chybně uvedeno, že Martin Šindelář nebude nadále působit jako marketingový manažer Tatranu. 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*