Martyna Grądzka v zápase proti Česku na MS žen v Singapuru ; Foto: Flickr IFF
3. 7. 2024 Extraliga žen (3) KOMENTÁŘŮ

Do FBC Ostrava jde jednička draftu z Polska, brankářka Drbalová a slovenská reprezentantka

 



Tři nové posily hlásí florbalistky FBC Ostrava. V ČPP Aréně budou nově působit polská florbalistka Martyna Grądzka, zkušená brankářka Eliška Drbalová a slovenská juniorská reprezentantka Veronika Tvrdá.

Hned tři nové posily pro ženský tým dnes představilo vedení FBC Ostrava. Z Gdaňsku přichází polská reprezentantka Martyna Grądzka, z Tatranu Střešovice Eliška Drbalová a z Kysuckého Nového Mesta pak slovenská juniorská reprezentantka Veronika Tvrdá.

Na první dobrou zaujme především přesun zkušené brankářky Elišky Drbalové z Tatranu Střešovice, v poslední době se mluví také o Martyně Grądzke, která se stala první ženskou jedničkou draftu do nejvyšší finské soutěže, když na ni ukázal tým Welhot.

„Získáváme dvě talentované a velmi nadějné hráčky s reprezentačními zkušenostmi. Obě jsou velmi mladé, ale zároveň mají hodně odehráno. Zároveň věřím, že po zapojení do našeho tréninkového procesu se navíc budou velmi rychle zlepšovat. V Elišce získáváme kvalitu, zkušenosti a osobnost do kabiny. Dlouho naše spojení vypadalo jako nereálné, o to větší mám radost, že se to letos konečně povedlo,“ uvedl v tiskové zprávě FBC hlavní trenér žen Jakub Robenek.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*