Lukáš Pešat bude nově hrát za Spartu. Foto: ACEMA Sparta Praha
4. 7. 2024 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Lukáš Pešat přestoupil do Sparty. Rád bych zabojoval o titul, říká

 



Útočník Lukáš Pešat mění dres a z ostravského FBC míří do hlavního města, kde bude nově hrát za Spartu. Po Vítkovicích, Otrokovicích a FBC se jedná o jeho čtvrté působiště v Livesport Superlize, podle vlastních slov chce zabojovat o titul.

Ačkoliv měl více nabídek, společným výběrem došlo na pražskou Spartu. „Popravdě ani nevím které týmy byly ve hře. Na začátku jednání jsme si se zástupci FAPu jasně specifikovali priority a podle toho jsme se řídili. Pro Spartu rozhodlo stejné myšlení a hlad po úspěchu. Samozřejmě plusové body přidal i Jirka Curney, který mi objasnil situaci uvnitř klubu,“ popisuje Lukáš Pešat.

Jako nový člen pražské Sparty sní také o superligovém titulu. „Očekávám, že se Spartou budeme atakovat nejvyšší příčky tabulky a rád bych taky zabojoval o mistrovský titul.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • marpetka napsal:

    Sparta spadla do 1. ligy?

  • Dobrý den,

    Lukáš Pešat odehrál za Otrokovice superligové ročníky 2017/2018 – 2019/2020.

    Sparta Praha tak bude jeho čtvrtým superligovým týmem (působištěm, ekv.)

    S pozdravem
    Bc. Michal Dannhofer

  • prestupy napsal:

    Zdravicko, tak co mistni komunito, jak zatim hodnotite letni prestupove obdobi?

    Osobne jsem hodne zvedavej na duel tatranxboule, kdy tyhle dva tymy vnimam jako jedine dva mozne kandidaty v boji o titul. Myslim si, ze tento rocnik budou daleko vice odskocene od zbytku tabulky.

    • ADALBERT napsal:

      Vidím to stejně a ještě k tomu doplňuju, že pravděpodobně Bolka dojede na nedostatečnou šířku kádru. Zajímá mě, jak moc nastane propad Bohemky a Chodova, nebo jestli si výkonnost udrží. Dole vidím klasicky BA-Pce, Brno. Trochu nad nimi Kladno, SKV a Vary. Lípa moc zajímavě posílila, ty zase budou těžký soupeř pro každého.

    • Vilda napsal:

      Mně teda přijde jako sci-fi aby Superfinále hrál někdo jinej než Tatran a Bolka a vzhledem k tomu jaký kádr mají a že posílili ještě o další dva reprezentanty a dva solidní hráče mi přijdou jako velký kandidát na obhajobu. Ten zbytek za mě velká neznámá, i protože u půlky týmů vlastně nevíme jaký mají týmy. Co bych si třeba přál, aby týmy jako Vary, Lípa, Liberec atd trochu míchaly tím pořadím na čele, tak jak to dokázala vloni Lípa, že porážela Vítky, Tatran, ale jak říkám, těžký predikovat ,když moc posil nepředstavily

Napsat komentář

*