Monika Šolleová sklízí zasloužený potlesk Foto: Martin Flousek, Český florbal Monika Šolleová sklízí zasloužený potlesk Foto: Martin Flousek, Český florbal
5. 8. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Brankářský SUPERPŘESTUP: Šolleová posílí Bulldogs. Líbí se mi vize ženské složky, říká

 



Brankářský superpřestup, o kterém se v zákulisí hovořilo několik týdnů je definitivně dotažen: talentovaná brankářka ženské reprezentace Monika Šolleová se přesouvá z Tatranu Střešovice do Bulldogs Brno, kde vytvoří dvojici s Janou Prátovou.

O přesunu Moniky Šolleové do Bulldogs Brno se několik týdnů spekulovalo, nyní získal zajímavý přesun definitivní pečeť. „Přišla zajímavá nabídka, dohodli jsme se na dobrých podmínkách a celkově se mi líbí vize celé ženské složky a kam se chce klub postupně posouvat. Chtěla bych být stoprocentní nebo co největší oporou ambicióznímu týmu,“ uvedla samotná hráčka v rámci tiskové zprávy Bulldogs.

Radost má také hlavní trenér Martin Czeczinkar. „Mám velkou radost, že se tento krok podařil a naše cesty, kdy jsme spolu v minulosti úspěšně spolupracovali v mládeži, se znovu potkávají. Šollí je pro nás klíčovou oporou do sezony. Chceme s jejím příchodem vylepšit obranou fázi a změnit některé prvky, které jsou nezbytné proto, abychom se dále drželi tempa, kam se mezinárodní trend ubírá,“ řekl.

Moniku Šolleovou doplní v brankovišti Bulldogs Jana Prátová, která se vrací z FBC Ostravy. Jako další dílek do brankářského domina pak zapadá příchod Elišky Drbalové právě do ostravského FBC. Pozornost by se naopak nyní mohla soustředit do brankoviště žen Tatranu, které ztratily obě hlavní brankářky z minulého ročníku. V Bulldogs pak nebude minimálně rok pokračovat Martina Franková a kariéru ukončila Karolína Krištofová.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*