Vladimír Trčka v dresu České Lípy. Foto: FBC Česká Lípa Vladimír Trčka v dresu České Lípy. Foto: FBC Česká Lípa
6. 8. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Do Liberce se vrací útočník Trčka a přichází talentovaný mladík ze Storvrety

 



Florbalisté Liberce hlásí dva nové příchody do svého kádru. Pod Ještěd se z České Lípy vrací útočník Vladimír Trčka, který v klubu působil již před šesti lety. Druhou novou posilou je juniorský reprezentant Šimon Ruber, který přichází ze švédské Storvrety.

První novou tváří Liberce je útočník Vladimír Trčka mladší, který se vrací do prostředí, kde působil již v roce 2018. „Bylo to především kvůli dojíždění, pořád jsem student technické univerzity v Liberci a skloubit školu se sportem není vždy jednoduché. Dalším aspektem byla parta, se kterou jsem vyrůstal v mládežnických kategoriích a lákavější a pro mě atraktivnější florbal,“ vysvětlil v tiskovém prohlášení Liberce.

Druhým novým hráčem je talentovaný juniorský reprezentant Šimon Ruber, odchovanec brněnských Guilivers působil naposledy ve švédské Storvretě. „Po odchodu několika zkušených hráčů v obraně bereme jako velkou výzvu zacelit odchody několika mladými hráči. Čím je důkazem i naše nová posila Šimon Ruber. Od chvíle, kdy vkročil na půdu Liberce, ukazuje svoje kvality a bude nejspíše patřit mezi klíčové hráče v naší obraně. Pro něho bude tato sezóna velkou výzvou, ale po zapojení do tréninkového procesu mohu říct, že je velice učenlivý a má v sobě velký potenciál,“ říká trenér Petr Kološ.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*