Celek Repre reunion oživí Czech Open 2024. Foto: Český florbal Celek Repre reunion oživí Czech Open 2024. Foto: Český florbal
8. 8. 2024 Czech Open (0) KOMENTÁŘŮ

Plejáda hvězd českého ženského florbalu v kategorii OPEN. Za Repre reunion nastoupí i Krupnová

 



Velmi zajímavý tým pro příznivce českého ženského florbalu se ukrývá v kategorii OPEN na turnaji Czech Open 2024. Výběr Repre reunion je složen převážně z bývalých reprezentantek, které se podílely na medailích v letech 2010 a 2011. Součástí týmu bude i Eliška Krupnová.

Šampionát juniorek 2010 v Olomouci a ženský šampionát ve švýcarském St. Gallenu o rok později. Právě na těchto dvou turnajích získal český ženský florbal první dvě mezinárodní medaile a klíčové hráčky obou výběrů se po zhruba 13 letech sejdou v kategorii ženy OPEN na turnaji Czech Open 2024.

V brance se mohou příznivci ženského florbalu těšit na Kristýnu Míkovou (Horňákovou), v poli pak nastoupí například Martina Čapková, Hana Uimonen (Koníčková), Zuzana Macurová, Tereza Košárek (Urbánková) anebo ředitelka turnaje Kristýna Matoušová. Chybět nebude ani Eliška Krupnová, která teprve před pár týdny ukončila kariéru.

Soupeřkami tohoto týmu budou hráčky Kladna a Prague Tigers, třetím soupeřem pak bude norský tým FBC Bubblas.

Program zápasů týmu Repre reunion
Čtvrtek – 11:20 – Kladno – Hamr 4
Čtvrtek – 17:00 – FBC Bubblas – Hamr 4
Pátek – 15:50 – Prague Tigers – Třebešín


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*