Karlovy Vary berou zlato v kategorii Muži Pro. Foto: Floorball in Prague Karlovy Vary berou zlato v kategorii Muži Pro. Foto: Floorball in Prague
11. 8. 2024 Czech Open (0) KOMENTÁŘŮ

Hurikáni z Karlových Varů berou zlatou medaili v kategorii muži PRO

 



Předposlední sada zlatých medailí na turnaji Czech Open 2024 má své majitele. První místo si v kategorii muži PRO zapsali florbalisté Karlových Varů, kteří ve finále turnaje porazili švédský tým RIG. O povedeném výsledku zápasu o zlato rozhodl především nástup Hurikánů, kteří nakonec vyhráli 5:3.

Ve finále turnaje Czech Open 2024 se v kategorii Muži PRO utkali florbalisté Karlových Varů a švédského RIG. Oba týmy před samotným finálovým kláním nepoznali hořkost porážky, Vary pouze zapsaly remízu ve skupině 5:5 s Hradcem Králové.

Ve finále, jako by se hráči Karlových Varů inspirovali ženami Pixba a rychle se po dostali do vedení 3:0, které na hodinách svítilo již v čase 5:44. V první části navíc již na 4:0 zvýšil Zahraj a fakticky tak rozhodl o osudu utkání.

RIG se probudilo až ve třetí části, ale ani tři relativně rychlé zásahy už nic nezměnily na tom, že zlato putuje do Karlových Varů. Ty budou jistě rády také za semifinálovou výhru 5:2 nad Kladnem.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*