Petr Majer během Czech Open 2024. Foto: Floorball in Prague Petr Majer během Czech Open 2024. Foto: Floorball in Prague
12. 8. 2024 Czech Open (0) KOMENTÁŘŮ

Chci být lepším hráčem, zatím mě to v Tatranu strašně baví, hodnotí první měsíce Majer

 



Měl by být jednou z nejvýraznějších postav Tatranu Střešovice. Po dvou letech ve Finsku se na české florbalové palubovky vrací Petr Majer, který hlásí, že ho první týdny v Tatranu moc baví a chtěl by být lepším hráčem, než když do Finska odcházel.

Petr Majer slaví po několika týdnech v Tatranu první zajímavou zlatou medaili. „Pro mě to byl první Czech Open, takže jsem moc nevěděl, co od toho čekat. Myslím si, že jsme si toho vyzkoušeli hodně, jak dobré věci, tak špatné věci a to hlavní, s čím jsme přijeli, bylo si vzít co nejvíce do sezony a zakončit letní přípravu. Výhra v turnaji je takovou třešničkou na dortu a myslím si, že finále s Pixbem bylo takové vysněné: abychom si zkusili opravdu kvalitní utkání a zjistili, jak na tom jsme,“ hodnotil vítězný Czech Open talentovaný útočník.

Úplně spokojen ale nebyl. „Myslím si, že jsme docela obstáli, ale je vidět poměrně dost nedostatků, které musíme směrem do Champions Cupu a do sezony a play off vyladit,“ hlásí.

Sám má za sebou první měsíce v Tatranu po návratu z Finska. „Je to něco jiného, ale po dvou letech ve Finsku jsem se na to těšil. Chtěl jsem novou výzvu a kluci v Tatranu mě skvěle přijali, musím říct, že zatím mě to strašně moc baví: ta směsice skvělé party a nejvyšších ambicí. Takže zatím dobrý, aklimatizace byla, ale už si to sedá,“ usmívá se.

Jeho cíle jsou jasně dané. „Mou osobní motivací je být lepším hráčem než když jsem odcházel před dvěma lety, chci ukázat všechno, co jsem se ve Finsku naučil a chci ukázat, že českému florbalu mám co dát. Celé dva roky jsem na sobě pracoval a chci toho s klukama vyhrát co nejvíce,“ uzavírá Petr Majer.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*