Marek Hozman ve finále Czech Open 2024. Foto: Floorball in Prague Marek Hozman ve finále Czech Open 2024. Foto: Floorball in Prague
19. 8. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Udělali jsme velký kus práce, chceme se posunout do TOP 10, hlásí Marek Hozman z Varů

 



Karlovy Vary ukázaly na turnaji Czech Open v kategorii Muži PRO velký potenciál. Po finálové výhře 5:3 nad švédským RIG si to uvědomoval také Marek Hozman, který hlásí, že jeho tým se bude chtít poprat o předkolo play off v Livesport Superlize.

Hodnocení turnaje je ze strany Karlových Varů jednoznačně pozitivní. „Určitě jsme odvedli velký kus práce, v každém zápase jsme se zlepšovali a je to super start sezony,“ hodnotil Marek Hozman.

„Celé to má dobrý směr a jdeme nahoru. Hodnocení je samozřejmě pozitivní, ale také jsme viděli věci, které budeme chtít zlepšovat a na kterých musíme pracovat,“ usmívá se.

Vary navíc v klíčovém semifinále porazily Kladno poměrem 5:2. „Určitě, byl to nejdůležitější zápas na turnaji, který jsme zvládli. Kvalitně jsme k němu přistoupili, protože víme, že Kladno bude náš hlavní soupeř v Livesport Superlize, kde musíme sbírat body, takže jsme rádi, že jsme to zvládli,“ radoval se Marek Hozman.

V čem je rozdíl? „Je poznat, že přišli noví hráči, ale lajny už si hodně sedají a je to vidět i třeba ve srovnání s loňskou sezonou, kdy to bylo rozházené, takže věřím, že teď by to mohlo být jinak,“ věří.

S tím souvisí také cíl do sezóny. „Určitě chceme minimálně do předkola play off, posunout se do TOP 10,“ uzavřel Marek Hozman.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*