Milan Bína se vrací do SKV. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady Milan Bína se vrací do SKV. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady
4. 9. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tři nové posily pro Královské Vinohrady, vrací se kanonýr Bína

 



Sokolové z Královských Vinohrad hlásí tři nové posily. Z Pardubic se vrací kanonýr Milan Bína, do České republiky se vrací slovenský hráč Vladimír Bačinský, který na angažmá v BLACK ANGELS naváže právě u Sokolů a posledním do party je Adam Zoubek z Liberce.

Nejvýraznější novou tváří na Královských Vinohradech je útočník Milan Bína. Ten fakticky u svého bývalého klubu uspěl na zkoušce. „Velkou roli v celé této legraci hraje Zbyňa Stuchlík, který asi jako první přišel s nápadem trošku postaršit kabinu, aby tam na mlaďáky nebyl sám. Já se musím přiznat, že jsem k tomu byl zpočátku poměrně skeptický a nevěřil jsem, že bych si ještě superligu na Vinohradech zahrál,“ uvedl na klubovém webu.

Dalším novým hráčem na Vinohradech bude slovenský florbalista Vladimír Bačinský, který přichází z celku Lido Bratislava. Třetím novým jménem pak je Adam Zoubek z Liberce, pro kterého se bude jednat o první superligové angažmá, minulý ročník pak odehrál v prvoligových Čelákovicích.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*