Duel mezi Tatranem a Chdoovem otevře nejvyšší soutěž žen. Foto: Florbal Chodov Duel mezi Tatranem a Chdoovem otevře nejvyšší soutěž žen. Foto: Florbal Chodov
15. 9. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Extraliga žen začne třemi zápasy, včetně televizního a pražského derby

 



Tři utkání se odehrají v rámci prvního hracího víkendu Extraligy žen. Před kamerami ČT Sport se proti sobě postaví hráčky Olomouce a FBC Ostrava, hned první kolo ale přinese velký šlágr v podobě souboje Tatranu Střešovice a Chodova. Dva zápasy byly odloženy z důvodu nepříznivých podmínek v České republice.

Program 1. kola ČEZ Extraligy žen

Logisteed Tatran Střešovice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 17:00, STODOLA Aréna Střešovice
Při odložení zápasu Vítkovice – Bulldogs začíná soutěž hodně pikantním pražským derby mezi Tatranem Střešovice a Chodovem. Pro oba týmy a tak trochu pro celou soutěž se jedná o benchmarkový zápas, který může hned na úvod rozdat karty. Tatran jde do zápasu poprvé v roli favorita, na druhé straně ovšem Chodov bude cílit na tři body před Champions Cupem.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

BOHEMSCA FBS Olomouc – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle, 17:30, SH UP Olomouc – Přímý přenos ČT Sport
Také televizní duel bude mít zajímavý příběh, když Olomouc získala hned čtyři posily z ostravských týmů. Na druhé straně ale také FBC disponuje zajímavými novými jmény, ačkoliv tým hodně omladil. Právě to a určitá nesehranou by mělo hrát do karet domácímu týmu, který ale na úvod soutěže rozhodně nečeká nic snadného.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC Ostrava za 2 body

FbŠ Bohemians – K1 Florbal Židenice
Neděle, 17:30, Jedenáctka VS
Z vícero stran je slyšet teorie o tom, že sedm týmů by mělo především bojovat mezi sebou a o osmé místo by měl být souboj mezi ostatními týmy. Jedním z potvrzení může být hned úvodní duel mezi Bohemians a Židenicemi, který má favorita v pražském týmu, který by měl prokázat větší kvalitu v kádru.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

Utkání Liberec – Třinec a Vítkovice – Bulldogs Brno se pro aktuální meteorologickou situaci v České republice budou hrát v náhradním termínu.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*