Jakub Dufek se vrací zpátky na Kladno. Foto: Kanonýři Kladno Jakub Dufek se vrací zpátky na Kladno. Foto: Kanonýři Kladno
11. 7. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Dva mladí útočníci míří na Kladno

 



Kanonýři Kladno se nespokojili s příchodem brankáře Martina Haleše příchody Daniela Fišera s Kristiánem Kozákem a jako nováček nadále posilují. Z Chodova přivádějí dva mladé forvardy Jakuba Dufka a Matěje Netrefu.

21letý Dufek prošel na Kladně mládeží. „Návrat na Kladno pro mě byla jedna z možností a já ji rád přijal. Strávil jsem zde v mládeži spoustu let a teď se naskytla možnost to Kladnu vrátit. Věřím, že přispěju svým dílem a celému týmu se bude v sezoně dařit. Jsem opravdu nadšený, že jsem zpátky,“ uvedl hráč, jenž v minulém ročníku nastoupil k 19 zápasům za Chodov a na střídavý start působil také v prvoligovém Startu98.

Netrefa to měl podobně. Více ale nastupoval za Start, kde se stal s 26 body nejproduktivnějším hráčem. Za áčko Chodova stihl osm startů, v nichž vsítil dva góly. „Pro Kladno jsem se rozhodl, protože se mi už dlouhodobě líbí, kam tým směřuje. A když se naskytla možnost toho být součástí, tak to pro mě byla jasná volba. Zároveň je to pro mě nová příležitost se ukázat a hráčsky se posunout,“ řekl 21letý útočník k přestupu.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*