Martin Horn je novou posilou Liberce. Foto: Florbal Ústí/FBC Liberec Martin Horn je novou posilou Liberce. Foto: Florbal Ústí/FBC Liberec
23. 7. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Martin Horn přechází z Ústí do Liberce

 



Martin Horn florbalově vyrostl v Děčíně. K florbalu na nejvyšší úrovni přičichl následně v Ústí, kde se propracoval až do mužského áčka. V posledních dvou sezonách nastupoval v 1. lize. Teď bude působit v superligovém Liberci.

„Jsem rád, že si vybral náš tým, protože od prvního momentu na tréninku z něho vyzařuje velké sebevědomí a hlad po bodech a gólech, což velmi kvitujeme. Tohle v trenérském týmu kvitujeme a věříme, že dokáže nahradit naše odcházející hráče. Martin je s námi už delší dobu a během letní přípravy se dokázal adaptovat na naše náročné tréninky a extraligovou úroveň. Velmi se těším na jeho představení v nové sezoně. Myslím si, že by se mohl zařadit mezi naše klíčové hráče,“ uvedl k nové posile trenér Liberce Petr Kološ.

V uplynulých dvou letech v 1. lize zapsal v 58 zápasech 57 bodů.  V šestnácti si v době covidu vyzkoušel i krátké angažmá ve švédské Storvretě, kde se potkal i se svým nynějším spoluhráčem Jakubem Faksou.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*