Daniel Fišer už na Kladně působil na střídavý start. Foto: Kanonýři Kladno Daniel Fišer už na Kladně působil na střídavý start. Foto: Kanonýři Kladno
8. 6. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Fišer s Kozákem míří ke Kanonýrům

 



Kladenští Kanonýři získávají na startu letní přípravy dvě posily. Ze Sparty do středočeského klubu přestupuje Daniel Fišer, jenž v uplynulých dvou sezonách u Kanonýrů působil na střídavý start a byl i u finálové série 1. ligy proti Bulldogs Brno. Ze Sparty pak přichází Kristián Kozák. Ten v posledních dvou letech nastupoval na hostování za Black Angels.

„Dan je hráč, který kladenské prostředí moc dobře zná díky střídavým startům. Je to mladý dravý hráč, lehce provokatér, udržet ho po našem postupu pro nás byla jedna z hlavních priorit,“ uvedl k potvrzení přestupu 20letého útočníka generální manažer Kladna David Burda.

Kristián Kozák naposledy hrál za Black Angels. Foto: Kanonýři Kladno/Black Angels

Kristián Kozák naposledy hrál za Black Angels. Foto: Kanonýři Kladno/Black Angels

26letý Kozák má za sebou pět sezon v nejvyšší soutěži, za slovenskou reprezentaci si zahrál také na posledním mistrovství světa mužů. „Je to poctivý obránce, pravák, se zkušenostmi s mezinárodním florbalem. Takových na trhu moc není a přivést hráče tohoto typu pro nás bylo hodně podstatné,“ dodal k příchodu Slováka Burda.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*