FBC Ostrava a Tatran odehrají šlágr kola ; Foto: Flickr FBC Ostrava
21. 9. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: FBC hostí ve šlágru Tatran, Dobruška začíná proti Olomouci

 



Druhé kolo ČEZ Extraligy žen nabídne několik zajímavých duelů. Především FBC Ostrava hostí na domácí palubovce Tatran Střešovice a Chodov se v pražském derby postaví Bohemians. Za zmínku ovšem stojí také debut Dobrušky, která při extraligové premiéře přivítá Olomouc

Program 2. kola ČEZ Extraligy žen

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – Logisteed Tatran Střešovice
Sobota, 17:00, ČPP Aréna Ostrava
Ostrava prožila úspěšný televizní vstup do sezony, totéž lze říci o Tatranu, který porazil Chodov. V prostředí ČPP Arény jej nečeká nic snadného, jako každého soupeře FBC, ale pokud chce potvrdit body z Chodova, měl by v Ostravě zvítězit. Každopádně se bude jednat o další velkou zkoušku pro tým hlavního trenéra Vladimíra Fuchse, který bude chtít jistě aspirovat na nejvyšší příčky.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 2 body

FBC KAMAT Dobruška – BOHEMSCA FBS Olomouc
Sobota, 19:00, SH Pulická Dobruška
Ostrá extraligová premiéra čeká na florbalistky Dobrušky, které přivítají Olomouc. Bude zajímavé sledovat, jak domácímu týmu proti nepříjemnému soupeři půjde hra v nejvyšší soutěži. Olomouc by měla uspět svou hrou a domácí by tak měli na první extraligové body ještě čekat.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FbŠ Bohemians
Neděle, 16:00, SH Jižní Město – Sporty TV
Chodov hraje utkání Champions Cupu v pátek, a tak volí cestu odehrání všech zápasů v původním termínu. To se může ukázat jako dvousečné a memento z minulého play off ukazuje, že se Bohemians na soupeře umí kvalitně připravit. Přesto by nakonec Chodov měl potvrdit větší kvalitu a uspět.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

K1 Florbal Židenice – Crazy girls FBC Liberec
Neděle, 17:00, SH STAREZ Aréna Vodova – Malá hala
Poslední utkání víkendu bude zajímavým vstupem pro Liberec, který bude jistě v Brně chtít potvrdit roli největšího favorita v boji o postup do play off ze druhého sledu týmů, nicméně první utkání s Třincem neodehrál. Podobně jako na turnaji Czech Open bude rozhodovat, zda-li Liberec promění svoje šance.

Tip Florbal.cz: Výhra Liberce za 3 body

Utkání mezi Vítkovicemi a Třincem je z důvodu účasti Vítkovic na Champions Cupu odloženo na 14. října.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*