FBC a Bohemians jdou spolu do šlágru kola ; Foto: Flickr IFF
29. 9. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Před televizními kamerami bude hrát FBC s Bohemians, Bulldogs čeká premiéra v Třinci

 



Kola ČEZ Extraligy žen se točí a před námi je již třetí pokračování ženské nejvyšší soutěže. V jeho šlágru se před televizními kamerami SPORTY TV představí FBC Ostrava a Bohemians, vstup do soutěže čeká také na Bulldogs Brno, tento tým míří do Třince, který porazil Liberec.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – FbŠ Bohemians
16:00, ČPP Aréna Ostrava
Nedělní program odstartuje potenciálně největším šlágrem, který si nenechá ujít ani SPORTY TV. Ostrava bude v domácím prostředí favoritem, Bohemians mohou zkusit navázat na fakt, že se umí připravit na silného soupeři v rámci týdenního bloku, ačkoliv se jim to naposledy proti Chodovu nepovedlo.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC Ostrava za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
16:30, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Liberci se nepovedla dohrávka 1. kola s Třincem a ztratil doma cenné body v rámci souboje o postup do play off. V ideálním případě by potřeboval nyní trochu překvapivě bodovat, nicméně rozjetý Chodov, který navíc v pátek oslavil postup do semifinále Champions Cupu, na to není úplně ideálním soupeřem.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

Bulldogs Brno – FBC Intevo Třinec
17:00, SH SportPoint Brno
Až ve třetím kole vstoupí do soutěže florbalistky Bulldogs, které mají odloženo první kolo proti Vítkovicím a ve druhém plnily roli lichého týmu. Do Brna přijede nebezpečný Třinec, ještě posílený o tři body proti Liberci. Bulldogs by měly potvrdit svou papírově lepší pozici, ale prodloužení by tady nepřekvapilo.
Tip Florbal.cz: Výhra Bulldogs za 2 body

Logisteed Tatran Střešovice – FBC KAMAT Dobruška
18:00, STODOLA Aréna Střešovice
Na závěr programu přijde utkání s jasným favoritem, Dobrušku opravdu nečeká při prvním výjezdu nic jednoduchého. Uvedla se poměrně sympatickým výkonem proti Olomouci, nyní může pouze překvapit proti Tatranu.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

Utkání mezi Vítkovicemi a Židenicemi je kvůli účasti Vítkovic na Champions Cupu odloženo na 20. října.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*