Ostravské derby je tahákem kola ; Foto: Flickr FBC Ostrava
12. 10. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Nabitý program přinese ostravské derby anebo souboj Bohemians – Olomouc

 



Pořádně nabitý program má 5. kolo ČEZ Extraligy žen. Zajímavý zápas slibuje všech pět dvojic, které jsou vyrovnané a v každém zápase je tak o co hrát. Nejvíce zřejmě zaujme ostravské derby, Vítkovice míří na půdu FBC Ostrava.

Program 5. kola ČEZ Extraligy žen
FBC Intevo Třinec – K1 Florbal Židenice
Sobota, 14:00, SH Stars Třinec
Třinec získal cenné body v Liberci a pokud chce bojovat o play off, musí je doma potvrdit proti Židenicím. Pro brněnský tým ale rovněž platí, že potřebuje zabrat, protože si naopak s sebou nese porážku od Liberce. Zajímavé bude sledovat, jak dokáže pomoci Třinci domácí prostředí.
Tip Florbal.cz: Výhra Třince za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 16:00, ČPP Aréna Ostrava
Vítkovice pokračují v těžším vstupu do sezóny a míří na půdu FBC. Jak pravil klasik, derby nemá favorita a především v prostředí ČPP Arény se dá očekávat velká bitva. Vítkovice ukazují, že umí pracovat s vývojem utkání, FBC pak ukazuje, že ani po odchodu zkušených hráček nechce být pozadu a má za sebou například povedený zápas s Tatranem.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

Crazy girls FBC Liberec – FBC KAMAT Dobruška
Sobota, 18:30, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Nováček z Dobrušky zatím předvádí zajímavé výkony a „dočká se“ soupeře, který by mu měl nastavit reálné zrcadlo výkonnosti. Pro Liberec hovoří zkušenosti, Dobruška pak těží ze širokého kádru, který dokáže absorbovat celou délku zápasu.
Tip Florbal.cz: Výhra Liberce za 3 body

FbŠ Bohemians – BOHEMSCA FBS Olomouc
Sobota, 20:00, Jedenáctka VS
Poslední zápas sobotního programu nabídne souboj dvou týmů, které by chtěly kousat elitní čtveřici, což už Bohemians dokázaly na hřišti FBC Ostrava. Mírně bychom favorizovali Olomouc, ale o tomto zápase platí, že vyloženého favorita nemá a bude záležet na každé brance, přičemž moc by jich zde padnout nemělo.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

Bulldogs Brno – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 17:00, SH SportPoint Brno
Jediný nedělní zápas nabídne další zajímavý střet mezi Bulldogs Brno a Chodovem. V tomto utkání by moc gólů nemělo padnout, pokud bude chytat, tak bude zajímavé sledovat výkon Moniky Šolleové, která by měla pro Buldočky vytvořit klíčový most k zajímavým výhrám.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*