Tatran a Bohemians čeká šlágr kola ; Foto: Flickr Tatran Střešovice
19. 10. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Bohemians vyzvou Tatran, FBC hraje s Bulldogs Brno

 



Šesté pokračování nejvyšší ženské soutěže přinese znovu několik zajímavých duelů. V Praze se odehraje derby mezi Tatranem a Bohemians, Chodov vyzve Třinec a hráčky Bulldogs Brno se vydají do Ostravy k duelu s FBC. Hned dvakrát pak budou hrát Vítkovice, které dohrávají utkání přeložené kvůli Champions Cupu.

Program 6. kola ČEZ Extraligy žen

FBC KAMAT Dobruška – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 15:00, SH Pulická Dobruška
Vítkovice pokračují v náročném programu a je očividné, že utkání proti nováčkovi soutěže bude hlavně o nich. Pokud k zápasu přistoupí zodpovědně a předvedou své kvality, tak by měly potvrdit svou pozici. Domácí ale jistě před skvělou kulisou předvedou obětavý výkon, na který se Vítkovice musí připravit.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBC Intevo Třinec
Sobota, 18:00, SH Jižní Město
Třinec čeká další těžký soupeř, dá se očekávat, že znovu předvede zajímavý výkon, ale vyšší kvalita Chodova by se časem měla potvrdit. Zajímavé bude sledovat, jaký herní rozdíl bude mezi zápasy Vítkovice – Třinec a Chodov – Třinec.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

Logisteed Tatran Střešovice – FbŠ Bohemians
Sobota, 18:00, STODOLA Aréna Střešovice
Šlágr kola nabídne pražské derby mezi Tatranem Střešovice a Bohemians. Oba týmy jsou ve formě a Bohemians ukazují, že se mohou pokusit o průnik do TOP 4. Navíc se bude jednat o další zajímavou prověrku pro posílený tým Tatranu.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

BOHEMSCA FBS Olomouc – Crazy girls FBC Liberec
Neděle, 14:00, SH Čajkaréna Olomouc
Olomouc potřebuje zabrat, aby byla v souboji o čtvrté místo. Proti Liberci tedy musí zvítězit a odrazit se k lepším výsledkům. Měl by jí pomoci o něco širší kádr, ale také hráčky, které přišly už na sebe musí vzít zodpovědnost.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – Bulldogs Brno
Neděle, 16:00, ČPP Aréna Ostrava
Závěr víkendu přinese zajímavý duel mezi FBC Ostrava a Bulldogs Brno. Ostrava zvítězila v derby nad Vítkovicemi a ukázala, že se s ní musí počítat, navíc se ukazuje, že zajímavě namixovala kádr mládím a zkušenostmi. Na druhé straně Bulldogs budou spoléhat na další představení brankářky Šolleové a v bodový přísun Anny a Emy Brucháčkových.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

Dohrávka
1. SC TEMPISH Vítkovice – K1 Florbal Židenice
Neděle, 17:00, SH Sareza Ostrava (Hrušovská)
Třetí zápas ve třech dnech bude čekat Vítkovice, které doma potřebují potvrdit roli favorita. Naopak Židenice by potřebovaly zabrat a získat body, aby začaly bojovat o účast v play off. Vítkovice v domácím prostředí ale na toto nejsou úplně ideálním soupeřem.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*