Česká reprezentace podlehla Švédsku ; Foto: Flickr Český florbal
20. 10. 2024 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Češi dotahovali skóre 0:5, nakonec se ale radovali ze zisku všech bodů Švédové

 



Česká mužská reprezentace má za sebou druhé utkání na posledním turnaji série Euro Floorball Tour ve Finsku. Proti Švédsku dotahovali ztrátu 0:5 a dostali se na dostřel jedné branky, nakonec se ale z výhry radovalo Švédsko.

Utkání začalo v solidním tempu a bylo jen otázkou času, než padne první branka. To se povedlo Perssonovi, který využil ve třinácté minutě přesilovou hru. Druhou branku přidal Sjögren, který se prosadil umístěnou ranou.

Začátek druhé třetiny českému týmu vůbec nevyšel, během sedmi minut třikrát inkasoval a soupeř tak utekl do vedení už 5:0. Čechům vyšel oddechový čas, po kterém snížili Zubek s Havlasem, který využil přesilovou hru.

Na začátku třetí třetiny Češi nevyužili dvě přesilové hry, ale prosadili se až při power play, Langer nejprve brankou zaznamenal 100. bod v národním týmu a následně snížil znovu Havlas, více už ale Češi nestihli.

Juniorská reprezentace porazila Švédy 6:5 po nájezdech a se Švýcarskem prohrála 4:5.

Česko – Švédsko 4:5 (0:2, 2:3, 2:0)
Branky: 31. Zubek, 36. Havlas, 56. Langer, 60. Havlas – 15. Persson, 19. Sjögren, 25. Äse, 26. Sankell, 28. Gustafsson; Vyloučení 3:4 + Kohonen (SWE) OS; Využití 1:2; Diváků 353; Zásahy brankářů: Jurco 14 – Bending-Sörling 19.

Česko: Jurco – Němeček, Šindler, Beneš, Suchánek, Zouzal, Šebek, Meliš, Zakonov – Langer, Havlas, Hanák – Forman, Rýpar, Delong – Tomašík, Zubek, Kreysa – Besta


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*