Flickr Český florbal
20. 10. 2024 Reprezentace - Muži (2) KOMENTÁŘŮ

Generálka za nula bodů. Češi prohráli i potřetí, se Švýcarskem 3:5

 



Poslední turnaj série Euro Floorball Tour před světovým šampionátem končí pro svěřence hlavního trenéra Jaroslava Berky bez bodového zisku. Češi totiž prohráli také svůj třetí duel, Švýcarsku podlehli o dvě branky 3:5.

Jedinou branku zatím vyrovnaného duelu v první třetině vstřelil Hollenstein v osmé minutě a otevřel skóre, když ještě předtím Švýcaři nevyužili možnost trestného střílení.

Na gólové hody se muselo počkat do druhé části: na vyrovnání Kreysy reagovali Steiner se Zauggem, Navíc dostali k dispozici další trestné střílení, ale Bauer byl i podruhé úspěšný. V závěru druhé třetiny tak snížil Jendrišák.

Ve třetí třetině nešla Čechům upřít snaha, ale jako první skóroval znovu Hollenstein. Poslední dvě branky pak padly při power play: nejprve snížil Langer, ale poslední slovo měl Mauer.

Češi tak zapsali třetí porážku a Finsko opustí bez bodového zisku.

Švýcarsko – Česko 5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
Branky: 8. Hollenstein, 23. Steiner, 24. Zaugg, 51. Hollenstein, 59. Maurer – 21. Kreysa, 37. Jendrišák, 58. Langer. Rozhodčí: Broman – Matti (oba Fin.). Bez vyloučení. Návštěva: 358. Zásahy brankářů: Genhart 13 – Bauer 10.

Česko: Bauer – D. Beneš, Šebek, Meliš, Suchánek, Tomašík, Rýpar – Havlas, Langer, Kreysa – Hanák, Forman, Delong – Besta, Jendrišák, Tokoš – Šindler, Zakonov, Zubek


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Lays napsal:

    No. Co na co říct- asi čas na změny a přiznání si, že tohle nefunguje. Naava ven.

  • vítek napsal:

    Na MS budeme jinde. Beneš bude fit. Jen najít chemii ve druhé lajně.
    Je hezké, že dávají velký prostor kreativním hráčům v zadu.
    Ten tým dokáže porazit momentálně každého. Cesta je nastavená správně.

Napsat komentář

*