I v rámci druhého termínu UNYP Cupu se představí řada mládežnických týmů. Foto: UNYP Cup I v rámci druhého termínu UNYP Cupu se představí řada mládežnických týmů. Foto: UNYP Cup
4. 9. 2019 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

UNYP Cup 2019 pokračuje kategoriemi Challenge, Youngstars a NXT Generation

 



Sotva skončil UNYP Cup Junior a Girls, roztáčí se druhý termín, ve kterém si na vítězství brousí zuby dalších 36 týmů. Kdo ovládne kategorii Challenge, Youngstars a nově otevřenou kategorii NXT Generation?

Prestižní turnaj pořádaný klubem Sparta Praha, Unyp Cup, pokračuje! V prvním termínu se nám představily týmy v kategorii Junior a Girls. Nyní převezmou otěže turnaje týmy Challenge, Youngstars a NXT Generation.

V kategorii Challenge (U17) startuje 16 týmů (6. – 8. 9.), v kategorii Youngstars (U15) uvidíme 12 týmů (7. – 8.9.) a nově se na turnaji představí kategorie NXT Generation (U12) pro osm týmů mladších žáků (7. – 8.9.).

Vzhledem ke vzniku nové kategorie a samotnému navýšení účastníků se turnaj nově odehraje ve čtyřech halách (UNYP arena – Podvinný Mlýn, SH VŠE Na Třebešíne, SH TJ Kobylisy a SH Čakovice).

Pro účastníky turnaje je v Praze připraven také bohatý doprovodný program a malý dárek od hlavního partnera turnaje University of New York in Prague, který každý tým obdrží před svým prvním zápasem na turnaji. Více informací o turnaji se můžete dozvědět zde na oficiálním webu turnaje, nebo na facebookovém profilu Unyp Cup!


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*