Sparta Praha. Foto: Adéla Pulpánová Sparta Praha. Foto: Adéla Pulpánová
22. 1. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Superligu vyváží i Sparta. Chystají se florbalové lázně v Karlových Varech

 



Poprvé v historii zavítá nejvyšší florbalová soutěž do Karlových Varů. Superligu sem vyveze pražská Sparta, která se v rámci 19. kola utká s brněnskými Bulldogs. Duel je na programu v sobotu od 18:30 v hale míčových sportů.

Hned dva výjezdní zápasy má o tomto víkendu na programu Tipsport superliga. Zatímco Tatran se s Pardubicemi utká v Jindřichově Hradci, Sparta si pozvala Brno do Karlových Varů. Pokračuje se tak v nastaveném trendu, že se jednou za čas elitní florbal přesouvá i do ostatních regionů, ve kterých by se jinak neobjevil.

Hrát se bude v hale míčových sportů v Západní ulici. Kapacita 580 míst bude nejspíše zaplněna do posledního místečka. Pořadatelé totiž hlásí velký divácký zájem.

Speciální bude zápas pro brankáře Martina Beneše, který je odchovancem karlovarského klubu. „Hrozně se těším, bude to pro mě opravdu velký zážitek. Všude bude hodně známých lidí, někteří uvidí florbal třeba poprvé v životě,“ říká s nadšením Beneš.

A rovněž zmínil fakt, že se bude hrát v nové aréně. „Na domácí prostředí čekal karlovarský florbal hromadu let a teprve letos se dočkal. Osobně jsem se byl před dvěma měsíci na kluky podívat a hala je parádní. Na všechno tohle budu muset ale před zápasem zapomenout a těch 60 minut si užít tak, jako by to byl normální superligový zápas doma na Podviňáku,“ dodává.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*